BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
BadkamerID

Tegels

Naast onze inspirerende badkamershowroom in Vught hebben we ook een mooie afdeling met tegels bij BadkamerID. Natuurlijk voor de badkamer, maar ook voor je woonvloer. Van natuursteen tot beton- of houtlook en van klein tot XXL-formaat. Recent is deze afdeling volledig vernieuwd, zodat we je de laatste trends kunnen laten zien. Aarzel niet en komen even kijken!

Tegels - 1. Badkamerid Ruime keus tegels en vloeren

Ruime keuze in wandtegels en woonvloeren

Tegels zijn de smaakmakers in de badkamer. Juist door een mooie combinatie te kiezen van wand- en vloertegels ontstaat de sfeer die bij je past. Bij BadkamerID in Vught werken we met duurzame merken die zich kenmerken door kwaliteit en mooie kleuren en structuren. Juist de combinaties binnen series van bijvoorbeeld Inca, Terrantinta of Atlas Concorde maken de uitstraling verfijnd. En wil je een budgetvriendelijke tegel? Dan hebben we een uitgebreide huismerkcollectie.

Woonvloeren bij BadkamerID

Jouw woonvloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je inrichting. De vloer is voor veel mensen de basis en vervolgens wordt de rest van de inrichting erbij gezocht. De diverse mogelijkheden en innovatieve productietechnieken zorgen ervoor dat parket, laminaat en vinyl steeds vaker plaatsmaken voor vloertegels. Kijk bijvoorbeeld naar ons keramische parket. Niet van echt te onderscheiden. Zeer onderhoudsvriendelijk, duurzaam en goed te combineren met vloerverwarming. Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken. Kom je binnenkort bij ons langs in Vught, nabij Den Bosch?

Tegels - 2. Badkamerid Woonvloeren
De tegeltrends van nu vragen om vakmanschap. Onze tegelzetters
hebben jarenlange ervaring en gaan elke uitdaging aan.
Tegels - 4. Badkamerid Betonlook tegels

Betonlook tegels

De industriële trend spreekt veel mensen aan. Door de materiaalkeuze kan deze trend ook in de badkamer doorgevoerd worden. Denk aan zwarte kranen en een douchewand met zwarte ruige profielen. Ook keramische tegels in betonlook hebben een mooie industriële uitstraling. In onze badkamershowroom in Vught hebben we een ruime keuze in betonlook tegels. Kijk alvast eens naar deze voorbeeldbadkamer met exclusieve betonlooktegels die alleen verkrijgbaar zijn bij Baden+. Wij nodigen je graag uit in onze showroom in Vught om er meer over te vertellen. 

Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van BadkamerID

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor BadkamerID? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken