BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
BadkamerID

Tegels

Naast onze inspirerende badkamershowroom in Vught hebben we ook een mooie afdeling met tegels bij BadkamerID. Natuurlijk voor de badkamer, maar ook voor uw woonvloer. Van natuursteen tot beton- of houtlook en van klein tot XXL-formaat. Recent is deze afdeling volledig vernieuwd, zodat we u de laatste trends kunnen laten zien. Aarzel niet en komen even kijken!

Tegels - 1. Badkamerid Ruime keus tegels en vloeren

Ruime keuze in wandtegels en woonvloeren

Tegels zijn de smaakmakers in de badkamer. Juist door een mooie combinatie te kiezen van wand- en vloertegels ontstaat de sfeer die bij u past. Bij BadkamerID in Vught werken we met duurzame merken die zich kenmerken door kwaliteit en mooie kleuren en structuren. Juist de combinaties binnen series van bijvoorbeeld Villeroy & Boch tegels, Sphinx Tegels of Atlas Concorde maken de uitstraling verfijnd. En wilt u een budgetvriendelijke tegel? Dan hebben we een uitgebreide huismerkcollectie.

Woonvloeren bij BadkamerID

Uw woonvloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw inrichting. De vloer is voor veel mensen de basis en vervolgens wordt de rest van de inrichting erbij gezocht. De diverse mogelijkheden en innovatieve productietechnieken zorgen ervoor dat parket, laminaat en vinyl steeds vaker plaatsmaken voor vloertegels. Kijk bijvoorbeeld naar ons keramische parket. Niet van echt te onderscheiden. Zeer onderhoudsvriendelijk, duurzaam en goed te combineren met vloerverwarming. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Komt u binnenkort bij ons langs in Vught?

Tegels - 2. Badkamerid Woonvloeren
De tegeltrends van nu vragen om vakmanschap. Onze tegelzetters
hebben jarenlange ervaring en gaan elke uitdaging aan.
Tegels - 4. Badkamerid Betonlook tegels

Betonlook tegels

De industriële trend spreekt veel mensen aan. Door de materiaalkeuze kan deze trend ook in de badkamer doorgevoerd worden. Denk aan zwarte kranen en een douchewand met zwarte ruige profielen. Ook keramische tegels in betonlook hebben een mooie industriële uitstraling. In onze badkamershowroom in Vught hebben we een ruime keuze in betonlook tegels. Kijk alvast eens naar deze voorbeeldbadkamer met exclusieve betonlooktegels die alleen verkrijgbaar zijn bij Baden+. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Vught om er meer over te vertellen. 

Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van BadkamerID

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor BadkamerID? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Wij scoren een
8.6
8.6 van 1 10
02-07-2019
Waardering van onze klanten meedenken van Lenny, klantvriendelijke sfeer
Tegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties