BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
  • Klantwaardering
    9,1
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close

Reviews over BadkamerID

Wij scoren een
9.1
9.1 van 1 10
op 76 BadkamerID reviews
Communicatie
8.8
Advies
8.9
Offerte
8.9
Medewerkers
9.1
Deskundigheid
9.2
Resultaat
9.5
Nazorg
9

Review door Fam. vd Bijl

Geplaatst op 14-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Buitengewoon tevreden over de verkoop en after sales , geen vraag is teveel en men is uiterst flexibel mocht iets niet naar wens zijn . Degenen die uiteindelijk het installatie werk komen doen zijn de echte helden , wat een vakkundige mannen

Positieve opmerking:
Vakkundige verkopers , ze komen met ideeën waar jezelf niet aan denkt . Ook technische veranderingen in de badkamer , andere indeling en kennis van heel veel materialen zorgt uiteindelijk voor het eindresultaat waar wij verstelt van stonden . MAAR…. Het echte sterke punt ligt bij de vakmensen die het installatie werk doen , wat een toppers ! Men neemt de tijd, werkt super netjes, in overleg kunnen zaken nog veranderd worden , echt respect voor wat er allemaal gedaan is voordat het project klaar was ! Nogmaals alle complimenten voor het installatie werk .

Verbeterpunten:
Showroom mag wat strakker ingericht worden

Review door Paul Hooijer

Geplaatst op 25-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies, uitstekende service en aandacht. Een aanrader, zijn erg tevreden.

Positieve opmerking:
Aandacht, meedenken, korte lijnen, fijne vakmensen die netjes werken.

Verbeterpunten:
Geen

Review door de heer en mevrouw Koster

Geplaatst op 16-11-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring, met advies qua componentenkeuze, layout en ontwerp. Ook m.b.t. de planning en uitvoering geen opmerkingen.

Positieve opmerking:
Meedenken in oplossingen en alternatieven.

Verbeterpunten:
geen

Review door Dhr. Claassens

Geplaatst op 21-10-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurig

Positieve opmerking:
Goede vakmensen in dienst

Verbeterpunten:
Planning kan helderder/eerder gecommuniceerd worden

Review door Fam. Salfishberger

Geplaatst op 01-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top bedrijf. Goede uitleg, service. Luisteren goed naar je wensen en vullen deze aan met hele goede tips. Super vriendelijke medewerkers

Positieve opmerking:
Rustige duidelijke hulp

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. van den Hogen

Geplaatst op 16-06-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Helemaal super! Ik zou zeker aanraden om met Baden+ in zee te gaan!

Positieve opmerking:
Zeer professioneel en een personal touch

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Review door Kees en Henriëtte van de Werdt

Geplaatst op 02-05-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel klantvriendelijk en goede uitleg gehad, wij zijn enorm goed geholpen door badkamer ID en mede door dochter Lenny: dat mag óók gezegd worden, wij hebben 'n goede keuze gemaakt om door badkamer ID onze badkamer en toilet te laten maken waar wij héél blij mee zijn We kunnen iedereen aanbevelen bij badkamer ID een badkamer of sanitair uit te zoeken. Een gewaardeerd familie en badkamerbedrijf. En óók veel dank aan Dennis die onze badkamer en toilet heeft geïnstalleerd...'n Dikke 10 van ons vóór Dennis. Complimenten is zó netjes gemaakt...geweldig gewóón...Toppie! Dankjewel Badkamer ID...onze nieuwe badkamer en toilet is zó prachtig geworden, we genieten er nu al van! Badkamer ID heeft het vóór ons helemaal waar gemaakt! TOP

Positieve opmerking:
Badkamer ID lost alles op als er iets niet goed is voor de klanten. TOP

Verbeterpunten:
Géén verbeterpunten en géén tips van ons...want Badkamer ID zorgt dat alles weer goed komt, mocht er iets zijn! Zij hebben hele goede kwaliteiten om Badkamer ID te runnen. Een familiebedrijf en dat maakt vóór ons hierdoor een gewaardeerd badkamerbedrijf.

Review door fam. Mommersteeg

Geplaatst op 12-04-2022

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief!

Positieve opmerking:
Heel goed advies en er werd actief meegedacht. De gesprekken waren erg prettig.

Verbeterpunten:
geen, ga zo door :)

Review door De heer en mevrouw van den Heuvel

Geplaatst op 31-03-2022

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
goed en duidelijk advies, prettige advisering

Positieve opmerking:
prettig, snel en professioneel contact; uitvoering door professioneel en kwalitatief goed personeel

Verbeterpunten:
Er was een onderdeel verkeerd geleverd wat snel kon worden hersteld.

Review door Martijn Goossens

Geplaatst op 24-03-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heldere communicatie, afspraken zijn nagekomen, prachtig resultaat.

Positieve opmerking:
Heldere communicatie.

Verbeterpunten:
/

Review door Ellen Mauriks

Geplaatst op 14-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Voor herhaling vatbaar! Goed advies, goed materiaal en je wordt van a tot z ontzorgd.

Positieve opmerking:
Het beste materiaal en deskundig advies en uitvoering

Verbeterpunten:
geen

Review door Dhr. en Mw. Beekmans

Geplaatst op 02-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel tevreden over het hele proces: goede voorlichting, duidelijke offerte, nakomen van afspraken en geleverde kwaliteit van de producten en diensten.

Positieve opmerking:
Duidelijk, vriendelijk en nemen de tijd om alles goed uit te leggen en te adviseren. Denken echt mee.

Verbeterpunten:
In de offerte de extra diensten bij betreffende onderdeel vermelden i.p.v. op het einde samengevat.

Review door van Beek

Geplaatst op 10-12-2021

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg fijn bedrijf. Van A tot Z goed. Complimenten voor Lenny die ons in de winkel hielp en voor Dennis die de uitvoering heeft gedaan.

Positieve opmerking:
Algehele service Betrokkenheid Kwaliteit is zeer hoog Vakmensen

Verbeterpunten:
Doordat de glazen douchedeur op maat gemaakt dient te worden, en dat dus tijd kost, krijg je tijdelijk een douchegordijn als tussenoplossing. Op zich fijn meegedacht. Onze tip in deze is. Als je dat dan doet, geef de mensen een schoon/nieuw gordijn en geen gewassen/gebruikt gordijn. Kleine moeite, groot verschil. Wij hebben er zelf maar even een gekocht voor een paar euro.

Review door Mark M.

Geplaatst op 30-11-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer vakkundig, erg tevreden met het resultaat

Positieve opmerking:
Creatief meedenken, goed verloop van het proces tot oplevering

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. en mw. Vermeijs

Geplaatst op 12-11-2021

9
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima

Positieve opmerking:
Blijven goed bezig

Verbeterpunten:
Geen

Review door De heer en mevrouw de Laat

Geplaatst op 22-10-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg prettig. Zowel met jullie als met de uitvoerders Marco en Patrick. Er werd meegedacht met onze wensen. Jullie kwamen zelf met ideeën en praktische tips waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Vertrouwen. Aangezien wij de 3e dag op vakantie zijn gegaan en de huissleutels hebben afgegeven aan de uitvoerders. Er fijn dat ze bij jullie in tweetallen werken die de hele klus klaren. Er is erg netjes gewerkt en alles werd netjes opgeruimd. Oude badkamer er uit en een nieuwe geplaatst in 10 werkdagen, shapo !!

Positieve opmerking:
Vast team maakt de hele klus af Uitvoering en netheid

Verbeterpunten:
Geen

Review door De heer en mevrouw van Eyndhoven

Geplaatst op 04-08-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed! Alles was volledig naar wens en kleine problemen werden keurig opgelost.

Positieve opmerking:
Alles is prima bevallen. Dennis werkt ontzettend netjes en precies.

Verbeterpunten:
Verwachting duur verbouwing, 10 werkdagen was achteraf niet reeel.

Review door Dhr en mevr Meeuwesen

Geplaatst op 02-07-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden, kundig advies, meedenkend, oplossingsgericht, vriendelijk. Afspraak is afspraak. Betrouwbaar dus. Reëel in verwachting. Ook de jongens die de verbouwing deden zijn vriendelijk, rustig en hebben netjes gewerkt. Alles in overleg. Ik beveel dit bedrijf van harte aan bij vrienden en bekenden.

Positieve opmerking:
Zie hierboven

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. van Bakel

Geplaatst op 28-05-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie, korte lijnen, een goed team van uitvoerenden en een mooi eindresultaat!

Positieve opmerking:
Tijdens de uitvoering wordt er goed meegedacht en gecommuniceerd.

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Review door Kevin van de Burgt

Geplaatst op 15-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg goed, goed meegedacht en met meerdere personen geholpen om een mooie badkamer te realiseren

Positieve opmerking:
Flexibel, toegankelijk, denken mee

Verbeterpunten:
geen, erg tevreden

Review door Fam. Hillen

Geplaatst op 10-04-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer ID heeft ons een prachtig ontwerp en mooie materialen aanbevolen. Maar ook de uitvoering was zeer correct en dachten ook echt mee in oplossingen.

Positieve opmerking:
Denken heel enthousiast mee over mogelijkheden qua ontwerp waar jezelf niet op komt. Top!

Verbeterpunten:
De reclamefolder er in houden, zo hebben we jullie gevonden.

Review door Dhr Hameleers

Geplaatst op 16-03-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer gekocht

Positieve opmerking:
Duidelijke en gedetailleerde informatie verstrekking

Verbeterpunten:
Showroom verbeteren (wordt aan gewerkt)

Review door Dhr en mw Timmers

Geplaatst op 23-02-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima!

Positieve opmerking:
Duidelijkheid

Verbeterpunten:
-

Review door Fam. Clerkx

Geplaatst op 07-01-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer is nog mooier geworden dan gedacht!

Positieve opmerking:
Goede communicatie, duidelijk in offerte en fijn dat we steeds begeleid zijn door Lenny.

Verbeterpunten:
Een betere nooddouche zou fijn zijn...

Review door Fam. Rodigas

Geplaatst op 08-11-2020

9
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We hebben een nieuwe badkamer laten realiseren via BadkamerID.

Positieve opmerking:
Duidelijk advies met mooi 3D-model. Duidelijke offerte voor een nette prijs.

Verbeterpunten:
Enige wat ik zou kunnen bedenken is dat Lenny niet altijd volledig op de hoogte was wat Dennis aan het doen was/welke afspraken er gemaakt werden tijdens de realisatie. Maar dat zijn maar kleine dingetjes die niet zwaar wegen in onze optiek.

Review door Fam. Hermans

Geplaatst op 16-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn tevreden over Badkamer ID van verkoopgesprek tot oplevering!

Positieve opmerking:
Een klein team met vast aanspreekpunt en vakkundige installatie en afwerking door 1 persoon. Iedereen denkt goed mee

Verbeterpunten:
heb ik niet

Review door Dhr. en Mw. van Schijndel

Geplaatst op 07-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend. Goed geholpen, met aandacht en deskundig advies. Uitvoering door een echte vakman! Secuur, netjes en in goed overleg.

Positieve opmerking:
Betrouwbaar in afstemming en overleg

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Maessen

Geplaatst op 30-09-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer ID VUGHT prima

Positieve opmerking:
Service en vakmensen

Verbeterpunten:
Gespecificeerde rekening maak het transparant

Review door Mevr. de Bilde en Dhr. Evers

Geplaatst op 24-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer kundig, denken met je mee en als er een probleem is word dit snel opgelost

Positieve opmerking:
Afspraken worden altijd nagekomen

Verbeterpunten:
Presentatie van de showroom is wat rommelig.

Review door Fam. Kalicharan

Geplaatst op 11-06-2020

8
Communicatie 4
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De ervaring met jullie bedrijf is goed

Positieve opmerking:
Het bedrijf doet z'n best wat ze afspreken

Verbeterpunten:
Eind aflevering nota zou beter afgestemd moeten worden met de uiteindelijke oplevering

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken