BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close

Reviews over BadkamerID

Wij scoren een
9.1
9.1 van 1 10
op 98 BadkamerID reviews
Communicatie
8.9
Advies
9
Offerte
8.9
Medewerkers
9.2
Deskundigheid
9.2
Resultaat
9.5
Nazorg
9.1

Review door Familie van de Wakker

Geplaatst op 17-05-2024

9
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
professioneel en vriendelijk

Positieve opmerking:
werken erg snel en netjes. Komen afspraken na.

Verbeterpunten:
geen

Review door fam. Segers

Geplaatst op 24-04-2024

9
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles is 1 hand; je gaat zelf op vakantie & bij terugkomst heb je een fantastische badkamer. Erg te spreken over het team dat de realisatie verzorgde.

Positieve opmerking:
meedenken

Verbeterpunten:
geen

Review door Carla Blondeau

Geplaatst op 07-04-2024

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijne ervaring, ben tevreden zoals het vanaf het begin tot eind is uitgevoerd.

Positieve opmerking:
Meedenken, goede adviezen.

Verbeterpunten:
n.v.t.

Review door mw. du Chatinier

Geplaatst op 05-04-2024

10
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het contact met BadkamerID Vught voelde vanaf het eerste oriënterende bezoek aan de showroom goed. Wij hadden er meteen vertrouwen in dat we aan het goede adres waren.

Positieve opmerking:
Vragen werden altijd op korte termijn beantwoord. Er wordt echt meegedacht. Over verrassingen tijdens het werk werd overleg gevoerd en de installateur kwam met goede oplossingen. Iedere dag werd het werk keurig netjes achtergelaten. De badkamer is bijzonder mooi, heel precies, afgewerkt.

Verbeterpunten:
Benoem dat een badkamerverbouwing de nodige geluidsoverlast geeft, dat je bij bepaalde werkzaamheden beter niet in huis kunt zijn.

Review door Ad Saris

Geplaatst op 15-03-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed advies en ze nemen echt tijd voor je en denken continu met je mee naar nog betere oplossingen.

Positieve opmerking:
Komen afspraken steeds correct na. Ook tijdens de installatie goed bereikbaar en meedenkend. Kortom een topbedrijf.

Verbeterpunten:
Geen!!

Review door Joris van Gemert

Geplaatst op 29-12-2023

7
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn bedrijf die tijd nemen voor de klanten.

Positieve opmerking:
Regelmatig telefonisch contact tijdens de uitvoering over de stand van zaken.

Verbeterpunten:
Misschien nog meer eerst de klant alle wensen kenbaar laten maken, alvorens tot een plan te komen.

Review door mevrouw van der Weij

Geplaatst op 15-12-2023

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede communicatie en prima uitvoering

Positieve opmerking:
Goede communicatie en uitvoering

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. van Kooten

Geplaatst op 13-12-2023

7
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijk. Denken mee. Vakkundig.

Positieve opmerking:
Duidelijk. Denken mee. Smeren je niets aan. Behulpzaam.

Verbeterpunten:
Zo door gaan.

Review door familie van Boxtel

Geplaatst op 13-12-2023

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en begeleiding

Positieve opmerking:
Advies en tekening

Verbeterpunten:
Iets meer info instellen verwarming e.d. voor de digibeten onder ons.:)

Review door Marijke en Chris van Hout

Geplaatst op 24-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij de eerste kennismaking hadden we al meteen een vertrouwd gevoel en merkten we dat ónze wensen centraal stonden. Wij hebben een niet al te grote badkamer en om aan die wensen te voldoen moest er flink gepuzzeld worden, daarbij is er goed meegedacht en uiteindelijk kijken we met grote tevredenheid naar het eindresultaat. Maar na het ontwerp en keuzen voor inrichting, tegels enz. komt de uitvoering. Marco, Patrick en René hebben perfect werk afgeleverd, en ook heel belangrijk, de samenwerking en communicatie met hen verliep bijzonder prettig. Zij zorgen er uiteindelijk voor of je tevreden bent en dat zijn we dus voor 100%!!

Positieve opmerking:
Vertrouwen wekken, luisteren naar wensen, vakbekwaamheid en netheid van de uitvoerders.

Verbeterpunten:
Geen

Review door mevrouw Simone Boerkoel

Geplaatst op 23-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima service en denken goed mee

Positieve opmerking:
goed advies

Verbeterpunten:
geen verbeterpunten

Review door fam. Couwenberg

Geplaatst op 03-11-2023

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig ontvangst. Goed advies van uitgebreid assortiment.

Positieve opmerking:
Persoonlijk.

Verbeterpunten:
Indien niet conform bevestiging geleverd gaat worden, klant vooraf informeren. Levertijd 2x verplaatst, maar lag aan toeleverancier(s). Uiteindelijk alles netjes opgelost.

Review door Dhr. H. Kremers

Geplaatst op 03-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima. Indertijd aankoop gedaan, suggesties gehad om eea slimmer aan te pakken. Monteur voor ons gezocht, planning gemaakt. Uitvoering door een zeer competente monteur / installateur. Bij latere kleinigheid is zeer accuraat en coulant het probleem opgelost. Redenen om terug te komen

Positieve opmerking:
Integrale aanpak voor klant

Verbeterpunten:
Kan ik niet direct op komen

Review door fam. van Rossum

Geplaatst op 30-10-2023

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
vriendelijk en professioneel; prettig met familiebedrijf samen te werken aan ontwerp - minder afstandelijk

Positieve opmerking:
professionele uitvoering van werkzaamheden van ontwerp; vriendelijke mensen; goede kennis van zaken; tijd voor advies genomen

Verbeterpunten:
Gebruik 3D-software moet beheerst worden voor presentatie

Review door mevrouw van Eeden

Geplaatst op 23-08-2023

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Die waren heel goed , denken met je mee

Positieve opmerking:
Werkte netjes , kwamen op tijd , overlegde goed, een top team!

Verbeterpunten:
Kan ik zo niet bedenken

Review door Dhr. en Mw. Diebels

Geplaatst op 11-05-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super service, goed advies denken goed met je mee.

Positieve opmerking:
Goede service, hoog afwerk niveau, vakmanschap, hele prettige samenwerking met aannemersbedrijf!

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Mevrouw Beniers

Geplaatst op 07-05-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fantastische, persoonlijke service.

Positieve opmerking:
Persoonlijke aandacht, opvolging van het project door wekelijks te bellen, meedenken in oplossingen.

Verbeterpunten:
Blijf zo doorgaan.

Review door Mw. Ferrier

Geplaatst op 04-05-2023

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede begeleiding bij uitzoeken tegels, bad, kranen, spiegellampen, en daarna zeer prettige en goed installateur

Positieve opmerking:
Zeer goed meedenken met keuze van de spullen

Verbeterpunten:
Had me niet gerealiseerd dat voegkleur ook gekozen moet worden. Dat overviel me en ik had er liever eerder over nagedacht.

Review door Mike & Tyler Shoop

Geplaatst op 30-04-2023

9
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wonderful experience, renovated our bathrooms and they are now more beautiful than we could have imagined.

Positieve opmerking:
Wonderful communication from both Nico and Lenny

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Coort

Geplaatst op 30-03-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima! Alle tijd, vriendelijk en behulpzaam. Snel contact te krijgen. Goede materialen, adviezen en vaklui die goed werk leveren.

Positieve opmerking:
Zie hierboven

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie Moises

Geplaatst op 02-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service en prettige communicatie

Positieve opmerking:
Goede service en prettige communicatie

Verbeterpunten:
geen

Review door Renske Lamers

Geplaatst op 02-02-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een prachtige nieuwe badkamer! Heel blij mee. Fijne persoonlijke begeleiding van Jos. En vooral ook een dikke duim voor Jurgen en Bart, de mannen die hem gebouwd hebben. Wat een vakmannen, zo netjes gewerkt en wat denken ze goed mee. Heel prettige partij.

Positieve opmerking:
Persoonlijk en vakkenners

Verbeterpunten:
Tijdsindicatie voor zo’n verbouwing had iets realistischer gemogen. Duurde wel echt langer. Niet erg, want was nodig. Maar wel fijn om iets realistischere range te krijgen. Bv in gunstig scenario, mits we geen verrassingen tegenkomen.

Review door Fam. vd Bijl

Geplaatst op 14-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Buitengewoon tevreden over de verkoop en after sales , geen vraag is teveel en men is uiterst flexibel mocht iets niet naar wens zijn . Degenen die uiteindelijk het installatie werk komen doen zijn de echte helden , wat een vakkundige mannen

Positieve opmerking:
Vakkundige verkopers , ze komen met ideeën waar jezelf niet aan denkt . Ook technische veranderingen in de badkamer , andere indeling en kennis van heel veel materialen zorgt uiteindelijk voor het eindresultaat waar wij verstelt van stonden . MAAR…. Het echte sterke punt ligt bij de vakmensen die het installatie werk doen , wat een toppers ! Men neemt de tijd, werkt super netjes, in overleg kunnen zaken nog veranderd worden , echt respect voor wat er allemaal gedaan is voordat het project klaar was ! Nogmaals alle complimenten voor het installatie werk .

Verbeterpunten:
Showroom mag wat strakker ingericht worden

Review door Paul Hooijer

Geplaatst op 25-11-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies, uitstekende service en aandacht. Een aanrader, zijn erg tevreden.

Positieve opmerking:
Aandacht, meedenken, korte lijnen, fijne vakmensen die netjes werken.

Verbeterpunten:
Geen

Review door de heer en mevrouw Koster

Geplaatst op 16-11-2022

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring, met advies qua componentenkeuze, layout en ontwerp. Ook m.b.t. de planning en uitvoering geen opmerkingen.

Positieve opmerking:
Meedenken in oplossingen en alternatieven.

Verbeterpunten:
geen

Review door Dhr. Claassens

Geplaatst op 21-10-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurig

Positieve opmerking:
Goede vakmensen in dienst

Verbeterpunten:
Planning kan helderder/eerder gecommuniceerd worden

Review door Fam. Salfishberger

Geplaatst op 01-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top bedrijf. Goede uitleg, service. Luisteren goed naar je wensen en vullen deze aan met hele goede tips. Super vriendelijke medewerkers

Positieve opmerking:
Rustige duidelijke hulp

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. van den Hogen

Geplaatst op 16-06-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Helemaal super! Ik zou zeker aanraden om met Baden+ in zee te gaan!

Positieve opmerking:
Zeer professioneel en een personal touch

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Review door Kees en Henriëtte van de Werdt

Geplaatst op 02-05-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel klantvriendelijk en goede uitleg gehad, wij zijn enorm goed geholpen door badkamer ID en mede door dochter Lenny: dat mag óók gezegd worden, wij hebben 'n goede keuze gemaakt om door badkamer ID onze badkamer en toilet te laten maken waar wij héél blij mee zijn We kunnen iedereen aanbevelen bij badkamer ID een badkamer of sanitair uit te zoeken. Een gewaardeerd familie en badkamerbedrijf. En óók veel dank aan Dennis die onze badkamer en toilet heeft geïnstalleerd...'n Dikke 10 van ons vóór Dennis. Complimenten is zó netjes gemaakt...geweldig gewóón...Toppie! Dankjewel Badkamer ID...onze nieuwe badkamer en toilet is zó prachtig geworden, we genieten er nu al van! Badkamer ID heeft het vóór ons helemaal waar gemaakt! TOP

Positieve opmerking:
Badkamer ID lost alles op als er iets niet goed is voor de klanten. TOP

Verbeterpunten:
Géén verbeterpunten en géén tips van ons...want Badkamer ID zorgt dat alles weer goed komt, mocht er iets zijn! Zij hebben hele goede kwaliteiten om Badkamer ID te runnen. Een familiebedrijf en dat maakt vóór ons hierdoor een gewaardeerd badkamerbedrijf.

Review door fam. Mommersteeg

Geplaatst op 12-04-2022

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief!

Positieve opmerking:
Heel goed advies en er werd actief meegedacht. De gesprekken waren erg prettig.

Verbeterpunten:
geen, ga zo door :)

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken