BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij

Reviews over BadkamerID

Wij scoren een
8.7
8.7 van 1 10
op 51 BadkamerID reviews
Communicatie
8.4
Advies
8.6
Offerte
8.7
Medewerkers
8.8
Deskundigheid
8.8
Resultaat
9.2
Nazorg
8.7

Review door Fam. Hermans

Geplaatst op 16-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn tevreden over Badkamer ID van verkoopgesprek tot oplevering!

Positieve opmerking:
Een klein team met vast aanspreekpunt en vakkundige installatie en afwerking door 1 persoon. Iedereen denkt goed mee

Verbeterpunten:
heb ik niet

Review door Dhr. en Mw. van Schijndel

Geplaatst op 07-10-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend. Goed geholpen, met aandacht en deskundig advies. Uitvoering door een echte vakman! Secuur, netjes en in goed overleg.

Positieve opmerking:
Betrouwbaar in afstemming en overleg

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Maessen

Geplaatst op 30-09-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer ID VUGHT prima

Positieve opmerking:
Service en vakmensen

Verbeterpunten:
Gespecificeerde rekening maak het transparant

Review door Mevr. de Bilde en Dhr. Evers

Geplaatst op 24-09-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer kundig, denken met je mee en als er een probleem is word dit snel opgelost

Positieve opmerking:
Afspraken worden altijd nagekomen

Verbeterpunten:
Presentatie van de showroom is wat rommelig.

Review door Fam. Kalicharan

Geplaatst op 11-06-2020

8
Communicatie 4
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De ervaring met jullie bedrijf is goed

Positieve opmerking:
Het bedrijf doet z'n best wat ze afspreken

Verbeterpunten:
Eind aflevering nota zou beter afgestemd moeten worden met de uiteindelijke oplevering

Review door mevrouw en de heer Kremers

Geplaatst op 10-06-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Denken mee over wat je wilt en kunnen ook precies uitleggen wat het allemaal inhoudt. Vindt dit prettig, want zelf ben je toch een leek op dit gebied.

Positieve opmerking:
Dat ze een goede en bekwame installateur hebben. Wel lange wachttijd, maar dat is het zeker waard.

Verbeterpunten:
Niet echt.

Review door Fam. van Antwerpen

Geplaatst op 22-05-2020

10
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima samenwerking,met jullie bedrijf als met de uitvoerende mensen

Positieve opmerking:
Als op tijd aan aanwezig, prima service

Verbeterpunten:
Voor ons is het prima verlopen

Review door Fam. M

Geplaatst op 25-04-2020

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Na een zoektocht voor een nieuwe badkamer hebben we voor badkamer ID gekozen ivm de geboden combinatie van materialen levering en uitvoeren van werkzaamheden. Dit is ons erg goed bevallen. Hoewel de tegels uit Italië door de corona crisis niet leverbaar waren hebben we dit in goed overleg snel weten op te lossen.

Positieve opmerking:
Gebruik van badkamer software in de offerte fase, waarbij het eindresultaat goed te voorspellen is. Geboden optie om de gehele badkamer renovatie onder jullie regie te brengen.

Verbeterpunten:
Geen

Review door anonymous

Geplaatst op 07-03-2020

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede afspraken maken die nagekomen zijn

Positieve opmerking:
Goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen, afspraken worden nagekomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie van der Heijden - Grootswagers

Geplaatst op 18-01-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
In 1 woord SUPER! Er is tijd genomen om samen de badkamer samen te stellen. Lenny is heel klantvriendelijk en meedenkend! De verbouwing is helemaal naar wens verlopen. En dat binnen het tijdsbestek wat afgesproken was. Echte vakmensen, werken netjes en zijn vriendelijk. Er is keurig gewerkt met als resultaat een prachtige badkamer!

Positieve opmerking:
Klantvriendelijk, goede communicatie, keurige vakmensen. Top!

Verbeterpunten:
Geen!

Review door badkamer id

Geplaatst op 04-12-2019

8
Communicatie 7
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettige gesprekken, goed resultaat

Positieve opmerking:
Goede showroom, veel brochures, goede info over duurdere segment

Verbeterpunten:
technische aspecten (aansluiting urinoir) volledigheid benodigde ophang- en aansluit hulpstukken.

Review door Verhart

Geplaatst op 30-10-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Super service, bij binnenkomst tot aan de levering. Blij met het resultaat, mooie spullen en goede kwaliteit! Top!

Positieve opmerking:
Fijn en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de badkamer, erg professioneel en meedenkend. Bij de levering bleek een douchedeur beschadigd wat de eigenaar zelf opviel, meteen mee terug genomen en de volgende week een nieuwe gebracht!

Verbeterpunten:

Review door Simonis/Van der Oord

Geplaatst op 02-07-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ontvangst en het meedenken van Lenny was fenomenaal. Met de juiste touch zochten we de mooiste spullen uit.

Positieve opmerking:
meedenken van Lenny, klantvriendelijke sfeer

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 29-05-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
BadkamerID is ons prima bevallen. Wij zijn geholpen door Lenny. Zij nam alle tijd voor ons, dacht met ons mee en niets was haar teveel. De gemaakte afspraken werden nagekomen en als er een keer iets mis ging, werd dat zo snel mogelijk opgelost. Ook de tegelzetter en installateur leverden prima werk af.

Positieve opmerking:
De persoonlijke aandacht. Ze willen niet even gauw een badkamer verkopen, maar doen er alles om een badkamer te maken die helemaal naar wens is.

Verbeterpunten:
Twee hele kleine puntjes: Door het programma wat ze gebruiken, lijkt een "meerprijs" al bij het bedrag inbegrepen te zijn, terwijl dat niet het geval is. Speciale wensen vooraf met installateurs afstemmen/afspreken zodat er tijdens het installeren van de badkamer geen verrassingen zijn dat iets niet precies uitvoerbaar is zoals bedacht.

Review door Wissmann

Geplaatst op 22-02-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben bij Baden+ Vught een volledig nieuwe badkamer gekocht en door hen laten plaatsen. In de showroom zijn we fijn geholpen door Lenny. Zij is vakkundig en klantvriendelijk. Ook het plaatsen is vlekkeloos verlopen. Met de vakman hadden we vooral contact via Whatsapp en dat was prettig en effectief.

Positieve opmerking:
Klantvriendelijkheid, meedenken.

Verbeterpunten:
Zet de bespreektafel op een andere plek in de showroom. Deze staat precies in de loop van de zaak. Soms is het jammer dat je aan maten vastzit, dat er geen maatwerk mogelijk is.

Review door Nn

Geplaatst op 06-11-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed

Positieve opmerking:
Luisteren goed en geven daardoor goede adviezen. Betrokkenheid Doen wat er is afgesproken

Verbeterpunten:
Zou het niet weten

Review door anonymous

Geplaatst op 06-11-2018

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een bedrijf wat goed advies over de mogelijkheden van het verbouwen van een badkamer en sanitair.

Positieve opmerking:
goed advies, mooie showroom

Verbeterpunten:

Review door Rob en Brigitte

Geplaatst op 13-10-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Er is goed meegedacht en wij zijn deskundig geadviseerd door Badkamer ID. De installateur heeft zeer vakkundig en in goed overleg gewerkt. Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat. Badkamer ID is een aanrader!

Positieve opmerking:
Deskundig, klantvriendelijk en proces wordt goed gevolgd

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 13-09-2018

8
Communicatie 8
Advies 7
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Duidelijk in het gesprek, flexibel met het maken van afspraken en vakkundig in de uitvoering

Positieve opmerking:
Jolien! Is mooi in de afwerking; meer reklame / toelichting daarover mag

Verbeterpunten:
Spreek klant zo mogelijk apart van de winkel; binnenkomende klanten leidt af

Review door anonymous

Geplaatst op 12-09-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 6
Deskundigheid 6
Resultaat 6
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede service zowel in de showroom, als bij de ondersteuning vd zzp die de werkzaamheden uirvoert.

Positieve opmerking:
Goede balie begeleiding en adviezen

Verbeterpunten:
Nee werkt heel.goed.

Review door anonymous

Geplaatst op 10-08-2018

8
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief

Positieve opmerking:
Zij hebben ons prima geïnformeerd over de keuze mogelijkheden

Verbeterpunten:
Nee alles was helmaal naar wens

Review door H van de van de Graaf

Geplaatst op 08-07-2018

7
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mooi assortiment,goede service.

Positieve opmerking:
Persoonlijke benadering.

Verbeterpunten:
Communicatie

Review door Poirters

Geplaatst op 25-04-2018

8
Communicatie 7
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goede ervaring. Goede vakmensen voor de installatie-werkzaamheden. Alles op tijd geleverd. Nazorg prima.

Positieve opmerking:
Zie hoofdstuk "ervaring"

Verbeterpunten:
Gedane keuzes door klanten, de effecten ervan beter toelichten ook al zijn er nadelen aan verbonden.

Review door Jack Boelens

Geplaatst op 25-04-2018

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Mevr. Lenny Zwanenburg van Badkamer ID was de reden dat wij bij dit bedrijf onze badkamer en toilet hebben gekocht. In de ontwerpfase was geen moeite haar te veel en zij dacht actief met ons mee. Ook de snelheid waarmee de 3D-tekeningen en de offertes werden gemaakt was uitstekend. Ook de communicatie met haar in de vervolgfase was positief. Op een paar kleine puntjes na zijn wij ook zeer tevreden over de bouwfase en het uiteindelijke resultaat.

Positieve opmerking:
communicatie, snelheid, vakmanschap loodgieter en tegelzetter. Oplossen van problemen tijdens de installatie.

Verbeterpunten:
Maak in de offerte ook duidelijk als er bepaalde zaken NIET in de prijs zijn inbegrepen zoals schilderen en het kitten van het nieuwe verlaagde plafond.

Review door Yvonne de Wit

Geplaatst op 14-04-2018

9
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Afgelopen week is onze badkamer opgeleverd. Wat een plaatje is het geworden! Niet in de laatste plaats vanwege de inzet van Lenny en Jos.

Positieve opmerking:
Prettig, persoonlijk, servicegericht, vriendelijk, komt afspraken na.

Verbeterpunten:
Dichterbij het werk op het moment dat het start. Misschien kun je in de eerste week een keer extra komen kijken om te polsen hoe het werk vordert en of alles naar wens is.

Review door Jvromans

Geplaatst op 27-03-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk, behulpzaam, correct en goed advies, niets is teveel. Duidelijke offertes. Goede afspraken. Goede planning.

Positieve opmerking:
Kennis, klantvriendelijk. Goede planning

Verbeterpunten:
Nee

Review door anonymous

Geplaatst op 08-02-2018

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima service en komen afspraken na

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam van de Braak-Tshernysjeva

Geplaatst op 25-11-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een prima bedrijf komt afspraken goed na en zeer nette werknemers.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Fam van Vugt

Geplaatst op 17-11-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima offerte en eerlijke prijs. Installateurs vakkundig en denken mee tijdens het proces. Eindresultaat is uitstekend.

Positieve opmerking:
Open en transparant Goede kwaliteit Nazorg

Verbeterpunten:
Geen

Review door j.nettenbreijers-walstra

Geplaatst op 04-11-2017

8
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 9
Medewerkers 7
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
vriendelijke mensen die goed luisteren naar jouw wensen voor een andere (nieuwe) badkamer

Positieve opmerking:
goede service, goede uitleg,

Verbeterpunten:
n.v.t.

Vorige1
Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
8.7
8.7 van 1 10
Waardering van onze klanten
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties