BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Vught

BadkamerID

Bij BadkamerID in Vught staat passie voor badkamers centraal. We maken voor iedere klant een unieke badkamer met een eigen identiteit. We heten niet voor niets BadkamerID. In onze showroom nabij Den Bosch kun je realistische badkameropstellingen, tegels en sanitairproducten zien. Ook maken we graag een persoonlijk ontwerp voor jouw badkamer.

BEZOEK ONZE SHOWROOM 

Over ons - 1. Badkamerid 350m2 aan badkamerinspiratie

350 m2 aan badkamerinspiratie

We vinden het erg belangrijk dat de badkamer past bij je wensen en stijl. Daarom laten we je in de showroom graag de mogelijkheden zien. Realistische badkameropstellingen, de nieuwste trends en een grote tegelafdeling waar je ook voor een woonvloer kunt slagen. Onze badkameradviseurs leiden je graag rond en geven je persoonlijk advies. Bij ons kun je binnen elk budget een passende badkamer samenstellen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Elke badkamer verdient een unieke identiteit. Met deze gedachte is in 2006 het familiebedrijf gestart. Eigenaar Jos Zwanenberg trekt de kar, samen verkoopadviseur Sylvia en Paul. Samen met vaste installateurs en tegelzetters vormen we een compleet team dat voor je klaarstaat. Wanneer je bij ons een nieuwe badkamer aanschaft, heb je in het gehele traject één vast contactpersoon. Hierdoor verloopt de verbouwing altijd soepel.  

Over ons - 2. Badkamerid Ons team
Over ons - 2. Badkamerid Ons team

Onze werkwijze

Aan de hand van je wensen en de mogelijkheden maken we een passende indeling, die we verwerken in een 3D-ontwerp. Vervolgens selecteren we samen producten en materialen voor je nieuwe badkamer. In de showroom kun je veel producten bekijken en ook onze binnenkijkers geven je een goede indruk van het verwachte resultaat. Na de ontwerp- en selecteerfase neemt ons installatieteam nog een kijkje bij je thuis om te kijken of alles bouwtechnisch uitgevoerd kan worden. Vervolgens starten we met het bouwen van je droombadkamer.

Precisie is een noodzaak in ons vak. De badkamer moet aan de buitenkant mooi
zijn, maar achter de muren moet ook alles technisch kloppen.

Tegels en woonvloeren

Naast veel keuze op het gebied van sanitair heeft onze showroom ook een uitgebreid assortiment aan tegels en woonvloeren. We werken met tegels van de beste kwaliteit. Denk aan A-merken als Inca en Terratinta of ons eigen huismerk. Zeker met de huidige trend van XXL-tegels is dat belangrijk, geen tegel mag krom zijn! Met de nieuwste productiemogelijkheden kan er steeds meer op het gebied van tegels. Zo zijn keramische houtlooktegels haast niet van echt hout te onderscheiden.

LEES MEER

Over ons - 4. Badkamerid Specialiteitenblok
Over ons - 4. Badkamerid Specialiteitenblok

Installatie

Wij willen dat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe badkamer. Om zekerheid te geven in kwaliteit en vakmanschap, werken wij met een vast installatieteam. Door de jarenlange samenwerking hebben we aan één woord genoeg. De installateurs weten welke kwaliteit we willen leveren en stellen ons nooit teleur. De combinatie van vakmensen en producten waar we volledig achterstaan, geeft ons het vertrouwen om je garantie te bieden. Wij staan voor je klaar in de wijde omgeving van Vught, zoals Den Bosch, Rosmalen, Helvoirt en Sint-Michielsgestel.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van BadkamerID

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor BadkamerID? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken