BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
 Uw badkamerspecialist in Vught

BadkamerID

Bij BadkamerID in Vught staat passie voor badkamers centraal. We maken voor iedere klant een unieke badkamer met een eigen identiteit. We heten niet voor niets BadkamerID, ID voor identity. In onze showroom nabij Den Bosch kunt u realistische badkameropstellingen, tegels en sanitairproducten zien. Wilt u een persoonlijk ontwerp op maat? Wij verwelkomen u graag!

BEZOEK ONZE SHOWROOM 

Over ons - 1. Badkamerid 350m2 aan badkamerinspiratie

350 m2 aan badkamerinspiratie

In onze ruime showroom in Vught vindt u alles voor uw nieuwe badkamer of toilet. Een nieuwe badkamer is een grote uitgave, dus laten we u graag alle mogelijkheden zien. De nieuwste trends en innovaties, realistische badkameropstellingen en een grote tegelafdeling waar u ook voor uw woonvloer kunt slagen. Onze badkameradviseurs leiden u graag rond en geven u persoonlijk advies. Bij ons kunt u binnen elk budget een passende badkamer samenstellen.

Maak een afspraak

Ons team

Al sinds 2006 werken wij met hart en ziel aan het creëren van uw droombadkamer. Eigenaar Jos Zwanenberg trekt de kar samen met Lenny en Sylvia. Samen met een vast installatieteam en tegelzetters realiseren we telkens weer tevreden klanten. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleide vakmensen, met liefde voor het vak. Zo hebben wij een compleet team, dat voor u klaarstaat.

Over ons - 2. Badkamerid Ons team
Precisie is een noodzaak in ons vak. De badkamer moet aan de buitenkant mooi
zijn, maar achter de muren moet ook alles technisch kloppen.

Tegels en woonvloeren

Naast veel keuze op het gebied van sanitair heeft onze showroom ook een uitgebreid assortiment aan tegels en woonvloeren. We werken met de meest kwalitatieve tegels.  Denk aan merken als Villeroy & Boch en Sphinx tegels of ons eigen huismerk. Zeker met de huidige trend van XXL-tegels is dat belangrijk, geen tegel mag krom zijn! Met de nieuwste productiemogelijkheden kan er steeds meer op het gebied van tegels. U gelooft het of niet, de keramische parkettegels zijn niet van echt parket te onderscheiden. Wel hebben ze het onderhoudsgemak van tegels.  

LEES MEER

Over ons - 4. Badkamerid Specialiteitenblok
Over ons - 4. Badkamerid Specialiteitenblok

Installatie

Wij willen dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Om zekerheid te geven in kwaliteit en vakmanschap, werken wij met een vast installatieteam. Door de jarenlange samenwerking hebben we aan één woord genoeg. De installateurs weten welke kwaliteit we willen leveren en stellen ons nooit teleur. De combinatie van vakmensen en producten waar we volledig achterstaan geeft ons het vertrouwen om u garantie te bieden. Wij staan voor u klaar in de wijde omgeving van Vught, zoals Den Bosch, Rosmalen, Helvoirt en Sint-Michielsgestel.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van BadkamerID

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor BadkamerID? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
8.6
8.6 van 1 10
02-07-2019
Waardering van onze klanten meedenken van Lenny, klantvriendelijke sfeer
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties