BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
Xenz - Xenz Xenz - Xenz
Xenz baden en sanitair producten voor de hele badkamer

Xenz voor de badkamer

De Xenz-collectie van baden, douchecabines en kranen sluiten perfect aan op de trends in de badkamerwereld. "Beleving en zintuigen" dat is waar het om draait bij Xenz. De badkamer is de plek om even te ontsnappen aan de drukte van de dag. Dat zie je bij Xenz terug in de aandacht voor comfort- en wellness, zowel in baden, douches als douchevloeren. 

BEKIJK DE COLLECTIE

Xenz - Oer-Hollands bedrijf

Xenz: oer-Hollandse badkamerproducten

Xenz is de nieuwe naam voor het gerenommeerde Beterbad. Dit oer-Hollandse bedrijf produceert al decennialang baden en douchevloeren. Door de markt van dichtbij te volgen, kan Xenz snel inspelen op trends. Mede hierdoor is het één van de grotere fabrikanten in de markt van badkamer producten.

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden nodigen wij je graag uit in onze showroom.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Solid surface baden

Xenz besteedt maximale aandacht aan design en innovatieve oplossingen. Elk jaar worden er diverse nieuwe producten gepresenteerd, zoals de Solid surface baden. Solid surface is een zacht en krasvast materiaal met een natuurlijke uitstraling. 

Voor elke badkamer heeft Xenz passende producten, in diverse maten, voor grote of juiste kleine badkamers in de stijl die bij jou past. Xenz is verkrijgbaar bij BadkamerID .

Xenz - Design en innovatie

Ruime keuze Xenz-baden

Xenz bied je volop keuze. Of je nu op zoek bent naar een inbouwbad, een ruimtebesparend bad of een (half)vrijstaand bad. Bij wat minder ruimte, maar toch de wens voor een bad biedt het Xenz bad Society of Lagoon wellicht de oplossing. Douchen en baden tegelijk? Dat kan ook. Bezoek onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Xenz - Baden + douchevloeren
Xenz - Baden + douchevloeren

Xenz douchevloeren

Bij Xenz kun je kiezen uit een ruim assortiment douchevloeren en douchebakken. In diverse formaten, vierkant of rechthoekig, met de afvoer in het midden of minder in het zicht aan de muurzijde. Heb je een afwijkend formaat douchevloer nodig? Geen probleem. Xenz levert ook douchevloeren die vijfhoekig of zeshoekig zijn. Halfrond is ook mogelijk. Bekijk de mogelijkheden bij BadkamerID. 

XENZ COLLECTIE
Xenz - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wij scoren een
8.9
8.9 van 1 10
10-12-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Algehele service Betrokkenheid Kwaliteit is zeer hoog Vakmensen
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief