BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Thebalux
Thebalux - Thebalux Thebalux - Thebalux
Grenzeloos badkamerplezier

Thebalux

Wil je een enorme keuze hebben in stijlvol, praktisch badkamermeubilair? Dan is Thebalux de juiste keuze. Met de uitgebreide collectie stel je een badkamer samen die precies bij je persoonlijke smaak past. Wij vertellen je graag meer over dit mooie merk dat bij BadkamerID in Vught verkrijgbaar is.

BEKIJK DE COLLECTIE

Thebalux - Thebalux hollands glorie

Hollands glorie

Thebalux is een bedrijf van Nederlandse bodem en daar mogen we trots op zijn. Al vanaf 1995 ontwerpen en produceren ze authentieke badkamermeubels die zelfs over de landsgrenzen te zien zijn. De combinatie van vakmanschap, creativiteit en duurzaam materiaal resulteert in een uitgebreide collectie met vernieuwende designs. In de collectie vind je luxe badkamermeubelen, prachtige wastafels, handige spiegelkasten en nog veel meer.

BadkamerID in Vught laat graag zien hoe Thebalux in jouw droombadkamer past.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Uitgelicht: Thebalux Ribbed

De nieuwe Thebalux 'Ribbed' fronten geven jouw badkamermeubel een levendige en warme uitstraling. Ze creëren de illusie van een echt houten front met verticale latjes. Het grote voordeel is echter dat deze fronten gemaakt zijn van MDF folie, waardoor ze niet zullen kromtrekken zoals echt hout dat kan doen. De profilering sluit naadloos aan bij diverse interieurstijlen en geeft jouw badkamermeubel een uniek karakter.

Thebalux - Uitgelicht: Thebalux Ribbed
Thebalux - Uitgelicht: Thebalux Ribbed

Thebalux nieuwe kleuren

Maak kennis met Keltic Tan, een natuurlijke en stoere uitstraling die past bij een industriële sfeer. Brandy biedt een houtdecor met lichte tinten, wat een vleugje luxe aan je badkamer toevoegt. Rusty maakt een statement met zijn roestachtige uitstraling, terwijl Sequoia een warme ambiance creëert. De populaire kleuren Navarro Eiken en Nero zijn uitgebreid met een geribbelde uitvoering, waardoor die natuurlijke uitstraling nog meer tot uiting komt. Tot slot biedt Thebalux de kleur Charcoal, een prachtige kleur die exclusief beschikbaar is als afdekblad en jouw badkamermeubel een eigentijdse uitstraling geeft.

De Thebalux 'Ribbed' fronten bieden een levendige en warme uitstraling.
Thebalux - Thebalux grenzeloze mogelijkheden in badkamermeubelen

Grenzeloze mogelijkheden in badkamermeubelen

Thebalux ontwerpt en produceert badmeubels op basis van design en functionaliteit. En omdat het een Nederlands bedrijf is worden alle producten ook exact op de Nederlandse consument afgestemd. Ze volgen de laatste trends en ontwikkelen badkamermeubels waar je enthousiast van wordt. Het unieke aan Thebalux is dat je de mogelijkheid hebt om je ideale meubel zelf samen te stellen. Kies uit diverse kleuren, materialen en designs om jouw droombadkamer te realiseren. Maak kennis met de veelzijdige collectie!

Badkamermeubels voor nu en later

Als je de badkamer inricht, wil je daar zo lang mogelijk van genieten. Gelukkig zijn de badmeubels van Thebalux tijdloos. Op het stijlvolle design raak je niet snel uitgekeken en het hoogwaardige plaatmateriaal zorgt ervoor dat de meubels lang mooi blijven. Met Thebalux badkamermeubels creëer je de perfecte luxe badkamer voor nu en later.

Thebalux - Thebalux is voor nu en later

Thebalux collectie

Thebalux - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken