BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
Uitgebreide tegelcollectie
Uitgebreide tegelcollectie - Uitgebreide tegelcollectie Uitgebreide tegelcollectie - Uitgebreide tegelcollectie
Kies de juiste tegel voor je badkamer

Uitgebreide collectie Sphinx Tegels

Tegels zijn zeer bepalend voor de uitstraling in de badkamer. Het is dan ook erg belangrijk dat de tegel echt bij jouw smaak past. Sphinx Tegels heeft een uitgebreide collectie met diverse series. Deze tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitgevoerd volgens de laatste trends. BadkamerID licht graag een aantal tegelseries voor je uit.

Sphinx Royal Collection - Marble

Marmer is terug in onze badkamers. Al sinds de klassieke oudheid staat marmer symbool voor status, puurheid en onsterfelijkheid. Na een periode van minimalistisch design, mag ons interieur weer rijkdom uitstralen. De marmercollectie van Sphinx sluit hier naadloos bij aan. Met deze collectie kies je voor hoogwaardige kwaliteit, luxe én onderhoudsgemak. De marmertegels zijn er in zwart, wit en grijs en in diverse formaten.

Tip: geef je badkamer een originele twist met de Sphinx Marble tegel in hexagon-vorm.

Uitgebreide tegelcollectie - 1. Sphinx Stone - Royal Collection

Sphinx Royal Collection - Stone

Houd je van een natuurlijke uitstraling in je badkamer? Kies dan voor de Sphinx Stone tegelcollectie. Deze blinkt uit in zijn natuurlijke kleuren, de dieptewerking en reliëfs in de tegels. De keramische tegels uit de Stone collectie zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in zwart, wit en grijs, in diverse formaten. Van XXL-formaat tot mozaïek.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Sphinx Royal Collection - Terrazzo

Ken je de mediterrane Terrazzo tegels nog? De klassieke gespikkelde tegelvloeren, die al honderden jaren geleden gemaakt werden met restmaterialen uit de marmergroeve. Venetiaanse arbeiders gebruikten deze vloeren om hun 'Terrazzo' rond hun huis te maken. Terrazzo tegels hebben een comeback gemaakt en passen perfect in een modern interieur. Sphinx heeft prachtige keramische Terrazzo tegels, in verschillende kleurtinten van licht naar donker.

Uitgebreide tegelcollectie - 2. Royal Collection Terrazzo en Wood

Sphinx Royal Collection - Wood

Met de Sphinx Wood collectie kies je voor de warme uitstraling van hout en het onderhoudsgemak en de duurzaamheid van hoogwaardig keramiek. De tegels met hout-print zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en hebben zelfs de zachte touch van het natuurlijke oppervlak. Ze zijn er in verschillende formaten stroken.

Sphinx Tegels Basilique

De Maastrichtse Onze Lieve Vrouwe Basiliek vormde de inspiratie voor de tegelcollectie Basilique van Sphinx Tegels: krachtig en statig. De kleuren Cream, Light Grey, Grey en Antraciet verwijzen naar de typerende kleuren van de bouwstijl. De tegels zijn verkrijgbaar in drie formaten: 60 x 60 cm, 30 x 60 cm en 45 x 45 cm.

Uitgebreide tegelcollectie - Basilique

Sphinx Ceramique Concrete

De wand- en vloertegels uit de Ceramique Concrete serie van Sphinx Tegels zijn in veel verschillende maten beschikbaar; rechthoekig, vierkant, maar ook als stroken en in hexagonvorm. Je kunt kiezen uit drie warme kleuren: dark grey, grey en white. 
Baden+ heeft een aantal voorbeeld badkamers uitgewerkt met de tegels uit de Sphinx Tegels Ceramique Concrete serie. Zo kun je goed zien hoe de tegels er in je eigen badkamer uit komen te zien. Laat je inspireren door Sphinx badkamer en de Blauwe gezinsbadkamer

Uitgebreide tegelcollectie - 2. Sphinx Ceramique Concrete
Uitgebreide tegelcollectie - 2. Sphinx Ceramique Concrete

Sphinx Tegels Belvédère

De Belvédère tegels worden omschreven als ‘Urban Design’. Het moderne tegelconcept is verkrijgbaar in 8 tijdloze kleuren. Deze tegels zijn gerectificeerd. Dit betekent dat de tegels kaarsrecht zijn afgezaagd, waardoor de voegen extra strak worden. De Belvédère tegels zijn verkrijgbaar in XXL-formaat: 60 x 60 cm of bijvoorbeeld 30 x 60 cm. Ook stroken en mozaïek zijn mogelijk.

ONTDEK DE COMPLETE TEGELCOLLECTIE
Sphinx Stone - uitgebreide tegelcollectie - black-white
Sphinx Concrete - uitgebreide tegelcollectie - keramische tegels
Sphinx Concrete - uitgebreide tegelcollectie - keramische tegels
Sphinx Stone - uitgebreide tegelcollectie - black-white

Sphinx Tegels in de badkamer

Wil je grijze tegels of betonlook tegels in je badkamer? Dan heeft Sphinx Tegels zeker wat je zoekt. De tegelcollectie van Sphinx Tegels kenmerkt zich door de rustige tinten en natuurlijke kleuren. Ideaal voor de badkamer. Rustige, natuurlijke kleuren laten de ruimte groter lijken én zijn een rust voor het oog.

Badkamer ideeën tegels

Betonlook tegels of grijze tegels zijn de trend voor een moderne badkamer. De kleur van de tegel geeft een rustige uitstraling en is goed te combineren met wit sanitair, de kranen en het badkamermeubel in je favoriete kleur. Tegels in betonlook zijn er in allerlei kleuren, vormen en maten.

SPHINX TEGELS COLLECTIE
Wij scoren een
8.9
8.9 van 1 10
30-11-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Creatief meedenken, goed verloop van het proces tot oplevering
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief