BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Sealskin Soho
Sealskin Soho - Sealskin Soho Sealskin Soho - Sealskin Soho
Industriële douchewand

Sealskin Soho

In veel interieurs zie je tegenwoordig industriële, stalen deuren. Geïnspireerd door deze trend en de stoere industriële bedrijfspanden in New York ontwierp Sealskin de Sealskin Soho®. Een serie innovatieve douchewanden en -deuren met zwart metalen profielen. Deze ‘urban chique’ douchedeuren geven je badkamer een moderne, stoere look.

Sealskin Soho - 1. Sealskin Soho douchecabine

Sealskin Soho douchecabine

Het industriële design van de Sealskin Soho douchecabine is consequent doorgevoerd tot in de kleinste details. De steun is blind bevestigd. Het lijkt alsof de steun in de muur verdwijnt. Heel bijzonder zijn ook de scharnieren. Deze zijn, als de deur gesloten is, compleet aan het zicht onttrokken. De scharnieren zijn uit vier elementen opgebouwd en hebben drie assen, waardoor de deur tot maar liefst 180 graden te openen is. De deur is ook drempelloos te plaatsen. Al deze doordachte designoplossingen zorgen voor een strakke, minimalistische look.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Sealskin Soho inloopdouche

De inloopdouche van Sealskin was de eerste industriële douchewand van Nederland. Geïnspireerd op het interieur en de gebouwen in de wijk SoHo in Manhattan, New York. De inloopdouche is in diverse maatvoeringen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor de douchewand van 120 cm. Breed genoeg om al het water binnen de doucheruimte te houden. De Sealskin Soho inloopdouche heeft een ruimtelijke uitstraling. Dit komt doordat de douchewand op een subtiele, profielarme manier gemonteerd is.

Sealskin Soho - Sealskin Soho inloopdouche + schuifdeur
Sealskin Soho - Sealskin Soho inloopdouche + schuifdeur

Sealskin Soho schuifdeur

De schuifdeur uit de Soho-serie is zeer geschikt voor iedereen die op zoek is naar een industriële douchecabine, maar worstelt met de beschikbare ruimte. Bij deze Sealskin Soho schuifdeur heb je namelijk geen ruimteverlies, omdat je geen rekening hoeft te houden met de draaicirkel van de deur. De cabine is 210 cm hoog is op allerlei manieren te plaatsen. Bijvoorbeeld in een nis of als hoekopstelling in combinatie met een zijwand. Het sluitingsmechanisme van de schuifdeur is van topkwaliteit, waardoor je de deur soepel kunt openen en sluiten.

Het schoonmaakgemak van de industriële douchewand

Het 8 mm dikke, heldere veiligheidsglas mét sealglas coating van de Selaskin Soho douchewand en -deur biedt je extra schoonmaakgemak. Dankzij deze coating hoef je minder vaak te poetsen. Vuil en kalk zullen zich minder snel hechten. Nog een pluspunt: aan de binnenzijde loopt het glas door, zodat je met een wisser of handdoek het eenvoudig droog kunt wissen na iedere douche.

Sealskin Soho - 2. Sealskin Het schoonmaakgemak van de industriële douchewand

ONTDEK MEER SEALSKIN SOHO

Sealskin - Soho - douche in nis - douchedeur met zwart profiel
Sealskin - Soho - brede inloopdouche met zwarte profielen
Sealskin - Soho - brede douche in nis - douchedeur met zwarte profielen
Sealskin - Soho - inloopdouche - douchewand met zwarte profielenus

Brede maatvoering in de Soho douchewand

De Sealskin Soho is zowel als douchewand als douchedeur te bestellen. Je kunt met de Sealskin Soho een douchecabine of een inloopdouche laten maken. Standaard is de douche maar liefst 210 cm hoog en beschikbaar als draaideur (80, 90, 100 en 120 cm breed) die geplaatst kan worden in een nis of in combinatie met een zijwand (90 en 100 cm) én als inloopdouche (90, 100, 120 en 140 cm).

Sealskin douchewanden en douchecabines

Wil je meer weten over het prachtige industriële design van de Sealskin Soho douche of de andere mooie doucheoplossingen van Sealskin? Maak een afspraak met je Baden+ badkamerspecialist en kom langs in onze showroom.

SEALSKIN COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken