BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Proline
Proline - Proline Proline - Proline
Voor ieder wat wils

Proline

Ben je op zoek naar mooi vormgegeven, betaalbare badkamermeubelen? Kijk dan eens naar Proline. Proline heeft stijlvolle badkamermeubels, die je volledig naar eigen wens kunt samenstellen. Je bepaalt zelf wat voor wastafel, welk formaat meubel, wat voor stijl, kleur en wat voor accessoires je bij elkaar wilt hebben. Zo krijg je een meubel dat perfect in jouw badkamer past en volledig aansluit bij jouw wensen.

BEKIJK DE COLLECTIE

Proline - 1. Badkamermeubels voor elke stijl

Badkamermeubels voor elke stijl

Welke samenstelling je ook kiest, met de Proline badkamermeubels haal je stijlvolle eyecatchers in je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een glanzend witte onderkast en een porseleinen wastafel voor een strakke uitstraling. Met de Cabana Oak-kleurige meubels maak je de badkamer juist tijdloos klassiek, en met de raw-oak onderkast in combinatie met een robuuste waskom creëer je een industriële badkamer. Jouw favoriete badkameruitstraling maak je helemaal compleet met de extra’s uit de Proline-collectie. Zoals de mooie planchetten in stoer zwart staal.

Je badkamerspecialist BadkamerID in Vught vertelt je graag meer over Proline.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Hoge kwaliteit badkamermeubels

Naast de stijlvolle vormgeving kies je met Proline badkamermeubels voor hoge kwaliteit. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de laden, met degelijke A-kwaliteit schuifsystemen. Ook de wastafels zijn alleen in de beste materialen verkrijgbaar: ambachtelijk porselein, strak polystone en robuust hardsteen. Met Proline geniet je van badkamermeubelen met een lange levensduur en een betaalbare prijs.

Proline - 2. Hoge kwaliteit badkamermeubels
Proline - Badkamermeubel met ribbelfront

NIEUW: Gefreesde fronten

Ontdek nu de nieuwste toevoeging aan de Proline collectie: gefreesde fronten. Dit populaire lijnenspel geeft een strakke en moderne uitstraling aan het badkamermeubel. De gefreesde fronten zijn verkrijgbaar in drie prachtige houtdecorkleuren: Urban oak, Terra oak en Charcoal oak. Deze folie-afgewerkte ladefronten geven de onderkast de stijlvolle en samenhangende ambiance die ze verdient. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Jouw meubel samenstellen

In onze showroom kun je alle mogelijkheden voor producten, vormen en kleuren bewonderen en jouw persoonlijke badkamermeubel samenstellen. Natuurlijk staat er altijd een professional klaar om mee te denken over jouw badkamermeubel. Hij kan je handig advies geven over welke indeling en welke producten praktisch zijn bij jouw situatie en wat het mooiste past in jouw badkamer. Maak daarvoor een afspraak of bezoek onze showroom. 

Proline - 3. Jouw meubel samenstellen

Proline Collectie

Proline - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken