BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
Instamat ledenradiator
Instamat ledenradiator - Instamat ledenradiator Instamat ledenradiator - Instamat ledenradiator
Klassiek design in een modern jasje

Instamat ledenradiator

Ken je de ouderwetse ledenradiator nog? Instamat heeft deze klassieker teruggebracht in de collectie, maar wel voorzien van de modernste technieken. De prachtige vormgeving is behouden gebleven. Want wat goed is, moet niet veranderd worden.

Instamat ledenradiator - 1. Instamat ledenradiator is weer de trend

Instamat ledenradiator is weer de trend

De meeste mensen kennen de ledenradiator als een ouderwetse, zware radiator met hoekige randen. Vroeger werden deze radiatoren vaak in ziekenhuizen toegepast. De ouderwetse ledenradiator van Instamat is nu weer verkrijgbaar in een moderne uitvoering en wordt geproduceerd met de modernste productietechnieken. Deze nieuwe ledenradiator is met afgeronde hoeken erg elegant. De ledenradiator is gemaakt van staal. De ledenradiator is hiermee helemaal terug van weggeweest.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist BadkamerID in Vught voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Veelzijdige ledenradiator PR

Door zijn veelzijdigheid wordt de ledenradiator veel toegepast in woonkamers en keukens, maar ook in de badkamer staat hij prachtig. Je kunt de verwarming in diverse hoogte- en lengtematen bestellen, maar maatwerk is ook mogelijk.

Instamat ledenradiator - 2. Instamat veelzijdige ledenradiator PR
Instamat ledenradiator - 2. Instamat veelzijdige ledenradiator PR

Verschillende aansluitmogelijkheden

De verwarming kan op verschillende manieren gemonteerd en aangesloten worden. Zelfs ingebouwde thermostatische ventielen zijn een optie. De radiatoren hebben een diepte van een, twee, drie, vier, vijf of zes kolommen. Zo past de ledenradiator altijd in je ruimte.

Ledenradiator PR is verkrijgbaar in vele kleuren

Als je het eens bent over de vormgeving die precies past bij je interieur, dan rest je nog een belangrijke keuze: de kleur. Deze ledenradiator is verkrijgbaar in een haast onbegrensd kleurenpallet. Wat dacht je van blanke lak? Hierdoor zijn de sporen van het lassen zichtbaar, wat de radiator een industriële look geeft.

Geschikt voor iedere ruimte

De ledenradiator is voor iedere ruimte geschikt. Je kunt kiezen voor de standaard horizontale versie, de verticale radiator die aan de muur wordt bevestigd of een vrijstaand exemplaar. Ook is het mogelijk om de radiator in een gebogen of gehoekte uitvoering te plaatsen. Handig als je niet alleen rechte lijnen in huis hebt.

INSTAMAT COLLECTIE
Wij scoren een
9
9 van 1 10
02-05-2022
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Badkamer ID lost alles op als er iets niet goed is voor de klanten. TOP
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief