BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
HSK
HSK Exklusiv douchewand met draaivouwdeur HSK Exklusiv serie
Ontspannen en comfortabel douchen

HSK douchecabines en douchewanden

HSK heeft doucheoplossingen voor iedere ruimte en gezinssituatie. Alle producten zijn stuk voor stuk ontworpen op basis van de laatste designtrends en de nieuwste technologieën. Alles om je douche-ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, zodat je optimaal kunt ontspannen. Laat je inspireren door de complete collectie van douchecabines, douchewanden, douchebaden, wandbekleding en andere douche-oplossingen van HSK bij BadkamerID in Vught.

BEKIJK DE COLLECTIE

HSK - 1. HSK douchecabines op maat

Douchecabines op maat

HSK maakt douchecabines en douchewanden die volledig aangepast kunnen worden aan jouw badkamer. Zo zijn alle douchewanden verkrijgbaar in standaardmaten, maar HSK levert ook maatwerk. Alles is mogelijk! Zelfs een inloopdouche in een kleine badkamer of een douchecabine onder een schuin dak behoort tot de mogelijkheden. De badkameradviseurs van BadkamerID in Vught maken graag een badkamerontwerp dat aansluit bij de ruimte en jouw persoonlijke wensen.

Je badkamerspecialist BadkamerID in Vught vertelt je graag meer over HSK.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Comfort en veiligheid

Naast ontspanning is het belangrijk dat je veilig en onbezorgd kunt douchen en baden. HSK heeft diverse slimme oplossingen ontwikkeld die het comfort in de badkamer vergroten. Kies bijvoorbeeld voor Walk In Easy douchewand met een greepuitsparing in het glas of het HSK Dobla douchebad. Dit douchebad heeft een lage instap, zodat je niet over de hoge badrand hoeft te stappen.

HSK - 2. HSK comfort en veiligheid

HSK inloopdouche

Een inloopdouche geeft je het gevoel van ruimte en vrijheid. Ontdek de vele mogelijkheden van de HSK Walk In inloopdouches en douchewanden. Zoals deze Walk In Yenga met houtlook stijlen, helemaal volgens de laatste trends. Of een douchewand met een uniek glasdecor. Laat je verrassen door de mogelijkheden en douche in alle vrijheid.

Lees meer

HSK - 4. HSK inloopdouche
HSK Exklusiv deurgreep

Garantie en service op alle douchecabines

Het gebruik van hoogwaardige materialen, bekwame vakmensen die werken volgens strenge kwaliteitseisen en productie in eigen fabriek in Duitsland maken het mogelijk om een zeer uitgebreide garantie aan te bieden. Een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op alle douchecabines en douchewanden, maar ook extra 20-jarige nakoopgarantie op alle onderdelen zorgen ervoor dat je altijd een douchecabine of douchewand met zekerheid koopt!

HSK Collectie

HSK - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken