BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
  • Klantwaardering
    9,1
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
 

SCHERP GEPRIJSD RANDLOOS DESIGN TOILET

BEKIJK JOUW VOORDEEL

Badenplus Collectie toilet
Badenplus Collectie toilet - Badenplus Collectie toilet Badenplus Collectie toilet - Badenplus Collectie toilet
Prachtige toiletten met de nieuwste technieken

Baden+ Collectie toilet

Het toilet is steeds meer een belangrijk onderdeel in ons huis. Het is een plek waar je heel eventjes me-time hebt. De Baden+ Collectie toiletten heeft een uitgebreid assortiment wc's met een fraai design én innovaties die het bezoek aangenamer maken. Welk ontwerp en welke noviteiten passen bij jou?

Badenplus Collectie toilet - 1. Unieke toiletten

Het toilet van de Baden+ Collectie

Het toilet moet vooral comfortabel en hygiënisch zijn. Het huismerk Baden+ bestaat uit diverse comfortabele toiletten, die allemaal zweven. Op deze manier kun je gemakkelijk onder het toilet schoonmaken. Speciaal voor de kleine toiletruimte hebben we een compact toilet ontwikkeld. Net wat korter aan de achterkant, waardoor je meer beenruimte overhoudt. Het huismerk van Baden+ biedt de juiste wc-modellen die passen bij je toiletruimte en smaak.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist BadkamerID in Vught voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Randloos toilet

Een van de nieuwste innovaties op toiletgebied is het randloze toilet. Doordat er geen dubbele rand aan de bovenkant van het toilet zit, kan het makkelijker en sneller schoongemaakt worden. Met de softclose zitting komt de wc bril geleidelijk en geruisloos terug op het toilet. Het stijlvolle design maakt het plaatje compleet en geeft een fraai aanzicht als je de ruimte binnenkomt.

Badenplus Collectie toilet - 2. Randloos toilet & Zwart toilet
Badenplus Collectie toilet - 2. Randloos toilet & Zwart toilet

Zwart toilet

Toon lef en kies voor een zwarte wc uit de Baden+ Collectie. Dit vormt de basis om de toiletruimte in jouw persoonlijke stijl in te richten. Wat dacht je van een stoere, industriële look? Of ga je voor een sprookjesachtige, rauwe stijl, wat aansluit op de huidige badkamertrends. Het zwart toilet oogt ook iets kleiner dan een wit toilet, wat ook een ruimtelijk voordeel met zich meebrengt.

Maak de toiletruimte compleet met een fontein 

De toiletruimte is niet af zonder fontein. Een fontein is een kleine toiletwastafel, waardoor je altijd met schone handen de ruimte verlaat. De fonteinen uit de Baden+ Collectie zijn volledig op maat samen te stellen. Zo heb je altijd een uniek fonteintje, wat het toilet bijzonder maakt.

Toilet in stijl met de
Baden+ Collectie accessoires

Het toilet maak je stijlvol en praktisch compleet met de accessoires van de Baden+ Collectie. Denk aan een trendy closetrol, een sfeervol lampje, een handig handdoekhaakje en een designspiegel met planchet. Een borstelhouder of bedieningspaneel saai? Niet met de talloze vormen en materialen waaruit je kunt kiezen.

BADEN+ COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken