BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij

Openingstijden en maatregelen corona

Hartelijk dank voor je vertrouwen in ons in deze bijzondere tijd. Wij waarderen het zeer dat je ons de afgelopen maanden, ondanks de maatregelen, toch hebt weten te vinden. Bedankt daarvoor!

Open op afspraak
De komende tijd (ook na 28 april 2021) blijven we, voor jouw en onze veiligheid, alleen geopend op afspraak. Bel ons even of maak online een afspraak. Dan bespreken we graag met je de mogelijkheden voor je nieuwe badkamer of tegelvloer. En kunnen we je alle aandacht geven die nodig is om tot een goed advies, ontwerp of offerte te komen. 

Tijdens je bezoek houden we ons natuurlijk aan de coronamaatregelen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben continu onze aandacht. We volgen alle richtlijnen van de overheid en het RIVM om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Graag informeren wij je over de voorzorgsmaatregelen die we in de showroom hanteren, zodat we je hier met vol vertrouwen kunnen ontvangen:

  • Plan je een afspraak? Kom dan met niet meer dan 2 personen. We hebben alle tijd voor je en heten je van harte welkom.
  • We schudden geen handen, maar verwelkomen je met een glimlach in de showroom.
  • De mondkapjesplicht nemen we in acht.
  • De showroom is ruim van opzet waardoor we ons goed kunnen houden aan de 1,5 meter afstand.
  • Wij wassen extra vaak onze handen.
  • De showroom wordt meerdere keren per dag schoongemaakt.
  • Werknemers die lichte verkoudheidsklachten hebben, blijven thuis.
  • We vragen je hetzelfde te doen als je klachten ervaart.

Afhalen sanitair en tegels
Heb je een bestelling gedaan voor tegels of sanitair? Afhalen is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. 

Installatiewerkzaamheden
Heb je de komende tijd een afspraak voor installatie? Ook bij de installatie kun je ervan verzekerd zijn dat onze installateurs alle voorgeschreven maatregelen in acht nemen. We komen met niet meer dan twee personen. Heb je hierover vragen of heb je bij aanvang van de bouw ziekteverschijnselen. Of behoor je tot de oudere leeftijdsgroep of kwetsbare groep neem dan contact op met ons. Samen kunnen we dan eventueel nieuwe afspraken maken.

Bedankt voor het vertrouwen in deze bijzondere tijd. Alleen samen krijgen we corona onder controle. We hopen je snel in onze showroom te zien!

Openingstijden ivm coronavirus - Banner - Starten met videobellen

Banner - Starten met videobellen Online advies via videobellen

Met videobellen hoef je de deur niet meer uit. Je kunt ons advies vragen over je badkamer waar je maar wilt. Heel eenvoudig via je tablet, computer, of mobiele telefoon. Zelfs een badkamerontwerp maken kan op afstand! Maak een afspraak en ontvang geheel vrijblijvend advies via videobellen.

PLAN EEN VIDEOGESPREK

Wij scoren een
8.9
8.9 van 1 10
28-05-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Tijdens de uitvoering wordt er goed meegedacht en gecommuniceerd.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief