BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij

BadkamerID

Wil je contact opnemen met BadkamerID in Vught? Op deze pagina vind je onze contactgegevens en openingstijden. Wij verwelkomen je graag in onze ruime showroom. We hebben diverse badkameropstellingen volgens de laatste trends. Ook voor tegels, woonvloeren én installatiewerkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan graag met je in gesprek om een ontwerp te maken dat precies bij jouw wensen, stijl en gezinssituatie past. Niet alleen in Vught, maar in de wijde omgeving van Brabant zijn we jouw badkamerspecialist. Zo hebben we mooie badkamers gerealiseerd in onder andere Den Bosch, Sint-Michielsgestel, Boxtel en Cromvoirt.

WE ZIJN OPEN OP AFSPRAAK
De komende tijd blijven we, voor jouw en onze veiligheid, alleen geopend op afspraak. Bel ons even of maak online een afspraak. Dan bespreken we graag met je de mogelijkheden voor je nieuwe badkamer of tegelvloer. En kunnen we je alle aandacht geven die nodig is om tot een goed advies, ontwerp of offerte te komen. 

Contactgegevens
 
Plan een afspraak in onze winkel
Maak een afspraak
 
Telefonisch
contact
bel mij terug
 
Stel direct
je vraag
Contactformulier
Openingstijden
Maandag Gesloten
Di. t/m Vr. 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten
Waar vind je ons Plan je route
Wij scoren een
8.9
8.9 van 1 10
22-10-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Vast team maakt de hele klus af Uitvoering en netheid
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief