BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
Advies van je specialist
Scandinavische badkamers - Advies specialist Scandinavische badkamer

Een badkamer met een Scandinavische sfeer

Houd je van een lichte kleuren en natuurlijke materialen? Dan is de Scandinavische stijl iets voor jou. Met houten meubels, neutrale tegels en strak design creëer je die echte Scandinavische look: ontdaan van alle poespas, sfeervol en functioneel. Dé plek waar je rust en ruimtelijkheid ervaart. Maak de Scandinavische sfeer compleet met enkele wellnessproducten. Een op maat gemaakte stoomdouche. Of een vrijstaand solid surface bad. Relaxen kun je er uitstekend! Bekijk onze Scandinavische badkamers.

Scandinavische badkamers
Producten voor de Scandinavische badkamer
Scandinavisch bad Michelle
Scandinavisch bad Rens
Scandinavisch bad HappyD2Plus
Scandinavisch bad MeByStarck

Natuurlijke materialen

Scandinavië staat natuurlijk bekend om zijn hout. Het natuurlijke materiaal zie je dan ook veel terug in de Scandinavische badkamer: onder meer in de badkamermeubels. Neem bijvoorbeeld de prachtige eikenhouten meubels van Looox. Ook op de vloer en wand zien we hout terug. Vaak als een keramische tegel die eruitziet en voelt als echt hout. Combineer het met een lichte betonlook-tegel en de basis voor je Scandinavische badkamer is gelegd.

Strak design

Een Scandinavische badkamer typeert zich ook door strak design. Hierbij smelt functie en vorm vaak samen tot een prachtig, tijdloos ontwerp. Dat zie je terug in het trendy design van de kranen van het Deense merk Damixa. Ook andere merken laten zich inspireren door de stijl. Je ziet de stijl terug in het sanitair en meubels van Duravit: minimalistisch van vorm met veel aandacht voor hoogwaardige en duurzame materialen. Eenvoud in zijn puurste vorm!

Slim ontwerp voor een Scandinavische badkamer

Een luxe badkamer is er in alle soorten en maten. En het mooie is: in iedere ruimte kun je een luxe badkamer realiseren. Een slim ontwerp zorgt er namelijk voor dat kleuren, materialen en accessoires perfect op elkaar zijn afgestemd. Je specialist BadkamerID in Vught vertelt je er graag meer over.

Scandinavische badkamers - Slim ontwerp voor de mooiste luxe badkamer
Scandinavische badkamers - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Scandinavische badkamers - Reviewblok
Wij scoren een
8.7
8.7 van 1 10
Waardering van onze klanten
Scandinavische badkamers - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties