BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
Sealskin douchewand en douchecabine
Sealskin douchewand en douchecabine - Sealskin douchewand en douchecabine
Top kwaliteit douchewanden

Sealskin douchewand en douchecabine

Dankzij jarenlange ervaring weet Sealskin als geen ander met welke ontwerpen, technieken en materialen de meest fraaie, functionele en kwalitatieve douches gemaakt kunnen worden. Een badkamer zonder douche is ondenkbaar. In de meeste badkamers is de douche geen dag onbenut. Het is de plek die je ’s-morgens gebruikt om te ontspannen en waar je ’s-avonds heerlijk alle inspanning van de voorbije dag van je afspoelt.

Sealskin douchewand en douchecabine - 1. Sealskin de specialist voor doucheoplossingen

Sealskin de specialist voor doucheoplossingen

Als het om douchewanden gaat, is Sealskin de specialist. Dat begint al bij de keuze voor de hoogste kwaliteit gehard veiligheidsglas. Wilt u transparantie van glas, dan kiest u voor een profielarme of zelfs profielloze douchewand met helder glas. Voor wie houdt van een robuustere dan is er een ruime keuze uit Sealskin douchewanden en douchecabines met rondom profielen. En voor extra privacy heeft u de keuze uit glassoorten als grijs of (semi-) gesatineerd glas. Desgewenst wordt de douche van Sealskin uitgevoerd met Sealglas voor extra bescherming tegen kalk en vuil. Maximaal schoonmaakgemak dus!

Maak een afspraak

Sealskin Duka 4200 schuifwand

De schuifdeuren en douchewanden uit de Duka 4200 serie van Sealskin is de nieuwe generatie designdouches. Wanneer u op zoek bent naar een strak en transparant ogend design dan is de Duka 4200 een topkeuze! De douchewand of schuifdeur is altijd perfect passend te plaatsen door de hoogwaardige kwaliteit van de techniek in deze serie. Naast de standaardmaten is maatwerk mogelijk waarbij de hoogte zelfs tot 225 cm gaat. En, een schuine zijde of zelfs in verstek is mogelijk. De schuifdeur beweegt erg soepel en is daardoor altijd zacht te openen en te sluiten. De extra dikke glaswanden creëren een solide (inloop) douche. Met het handige Easy-clean systeem dat is toegepast houdt u uw nieuwe douche eenvoudig schoon.

Sealskin douchewand en douchecabine - 2. Sealskin Duka 4200 schuifwand
MEER SEALSKIN DOUCHEOPLOSSINGEN
Sealskin - serie 1700 - vijfhoek douchecabine
Sealskin - Dalice - douchecabine - kleurentherapie douche
Sealskin - Dalice - douchecabine in nis
Sealskin - Serie 1800 - halfronde douchecabine

Sealskin Duka 1700 douchecabine

Sealskin’s Duka 1700 douches zijn net als de Duka 4200 voorzien van een minimalistisch design en voorzien van de nieuwste technieken. Deze douches zijn uitgevoerd met een klein vast deel. Hierdoor heeft de deur minder ruimte nodig en kunt u gemakkelijk een toilet, wastafel of radiator naast de douche plaatsen. Daarnaast is de stabilisatiesteun vrijwel onzichtbaar en biedt maximale bewegingsruimte ìn de douche. Dit komt doordat de deur- zijwand combinatie slim parallel geplaatst is aan de deur. De Sealskin Duka 1700 is ook verkrijgbaar met trendy zwarte profielen.

Maak het compleet de douchevloer

Douchen doet u uiteraard het liefst op een praktische, solide en uiterst betrouwbare ondergrond. Dus ligt de keuze voor een Sealskin douchevloer voor de hand. Dat functioneel en fraai heel goed samengaan, bewijzen wij u graag met ons brede Sealskin assortiment met uiteenlopende vormen, maten en uitvoeringen. Van opbouw douchebak tot volledig vlakke vloer.

SEALSKIN COLLECTIE
 

Sealskin

 

Industriële douchewand Soho

 

Sealskin ligbaden

Sealskin douchewand en douchecabine - Reviewblok
Wij scoren een
8.6
8.6 van 1 10
02-07-2019
Waardering van onze klanten meedenken van Lenny, klantvriendelijke sfeer
Sealskin douchewand en douchecabine - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties