BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij

Inbouwkraan

Inbouwkraan in betonlook badkamer met hout meubel en strakke opzetkommen Inbouwkraan in betonlook badkamer met hout meubel en strakke opzetkommen  

Inbouwkraan

Een inbouwkraan kan geplaatst worden als je kiest voor een complete badkamerrenovatie. Bij een inbouwkraan zijn alleen de bedieningsknoppen zichtbaar. Alle techniek is weggewerkt in de wand. Inbouwkranen zijn verkrijgbaar voor de douche, ligbad of wastafel, zodat je de complete badkamer in één stijl kunt inrichten. Jouw badkamerspecialist BadkamerID in Vught geeft je graag passend advies.

Advies van jouw specialist
Inbouwkraan met showerselect bedieningspaneel

Inbouw thermostaatkraan

Veilig douchen en badderen met een ingebouwde thermostaatkraan. Enkel de kraanuitloop en bediening zijn zichtbaar. De kraan is afgewerkt met een afbouwdeel. Dit is een stijlvolle, chromen plaat waar de knoppen op bevestigd zijn. Hiermee kun je de kraan aan en uit zetten, de temperatuur instellen en schakelen tussen de hoofd- en handdouche. De thermostaat zorgt ervoor dat de vooraf ingestelde temperatuur automatisch gemengd wordt. Extra veilig voor de familiebadkamer of voor een badkamer voor senioren!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Voor de hele badkamer

Inbouwkraan douche

Geniet van extra bewegingsvrijheid met een ingebouwde douchekraan. Alle techniek en leidingen zijn weggewerkt, waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat in de douchecabine. Ook de douchekop kan in het plafond worden ingebouwd. Zo komt het water bijna rechtstreeks uit het plafond, wat voelt als een zomerse regenbui. De badkamerspecialisten van BadkamerID vertellen je graag alles over de mogelijkheden van inbouwkranen.

Inbouwkraan voor bij bad

Inbouwkraan bad

Voor een ingebouwde badkraan zijn vele mogelijkheden. Wat dacht je van een ingebouwde watervalkraan? Zo stroomt het water als een waterval uit de muur. Prachtig in een natuurlijke badkamer! Ook een ingebouwde mengkraan behoort tot de mogelijkheden. Kom langs bij BadkamerID in Vught. We laten je graag alle opties zien.

Inbouwkraan wastafel

Niet alleen een ligbad en een douche kunnen voorzien worden van inbouwkranen. Een inbouwkraan kan ook boven de wastafel geplaatst worden. Tip: als je genoeg ruimte hebt, kun je kiezen voor een dubbele wastafel met twee inbouwkranen. Zo is er altijd genoeg ruimte voor de hele familie.

Inbouwkraan voor in de douche
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Inbouwkraan voor bij het bad met handdouche
Met een ingebouwde watervalkraan stroomt het water  als een waterval uit de muur.
Eén knop voor meerdere douches

Een ingebouwde douchekraan van IXMO bedien je met slechts één knop. Prachtig afgewerkt en van uitstekende kwaliteit!

Meer Keuco IXMO
Inbouwkraan met handdouche van Keuco
Eén knop voor meerdere douches

Een ingebouwde douchekraan van IXMO bedien je met slechts één knop. Prachtig afgewerkt en van uitstekende kwaliteit!

Meer Keuco IXMO
Badkamermeubel met wastafel - opzetwastafel van Primabad
Luxe opbouwkommen

Combineer inbouwkranen met rechthoekige of ronde opbouwkommen. Uw badkamerspecialist BadkamerID maakt graag een passend badkamerontwerp.

Lees meer
Inbouwkraan met strak design van Hotbath
Hotbath kranen

Inbouwkranen zijn verkrijgbaar in allerlei designs. Hotbath heeft meerdere kranenseries met ieder zijn eigen stijl. Kies je voor stoer, modern of klassiek? BadkamerID  in  Vught helpt je graag.

meer Hotbath
Inbouwkraan - Sfeerbanner-licht

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Wij scoren een
9.1
9.1 van 1 10
25-11-2022
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Aandacht, meedenken, korte lijnen, fijne vakmensen die netjes werken.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief