BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Badkamerinstallatie - Badkamerinstallatie Badkamerinstallatie - Badkamerinstallatie
BadkamerID

Badkamerinstallatie

Wanneer je een nieuwe badkamer bij BadkamerID in Vught koopt, ontzorgen wij je volledig. We maken het badkamerontwerp op maat in 3D, we geven advies in product- en materiaalkeuze en verzorgen de complete installatie door ons ervaren installatieteam. Je heeft één aanspreekpunt, zodat alle afspraken goed bewaakt worden.

Badkamerinstallatie - 1. Badkamerid kwalitatieve installatie

Vakkundige installatie

Omdat we bij BadkamerID in Vught al jarenlang werken met een vast installatieteam, zijn we goed op elkaar ingespeeld. Iedere vakman, tegelzetter of installateur die we inzetten werkt volgens de hoge standaarden die wij als BadkamerID eisen. Dat is de service en het product waar we voor staan. Ook wordt de badkamerinstallatie of het leggen van de nieuwe vloer volledig door BadkamerID gecoördineerd. Zorgeloos verbouwen in jouw woning, heerlijk toch!

Badkamerinstallatie vraagt vakmanschap

Het bouwen of verbouwen van een complete badkamer is een complex traject. Het start met bouwtechnisch werk. Daarna moeten de leidingen vaak vervangen of verlegd worden. Ook moet er gezorgd worden voor voldoende waterdruk, een veilige installatie van de elektriciteit, het tegel- en stucwerk en eventueel het aanleggen van vloerverwarming. Ons vaste installatieteam bestaat daarom uit goed geschoolde, ervaren medewerkers. Zij zorgen ervoor dat jouw badkamer of woonvloer niet alleen mooi oogt, maar dat ook de techniek erachter perfect is.  

Badkamerinstallatie - 2. Badkamerid vakmanschap en secuur tegelwerk
Badkamerinstallatie - 2. Badkamerid vakmanschap en secuur tegelwerk

De trend in grote tegels vereist secuur tegelwerk

Tegenwoordig zijn de tegels op de wand of op de vloer steeds groter. Er zijn zelfs XXL-tegels van 1,20 x 1,20 m. Mooi, maar ze vereisen wel extra deskundigheid in het leggen van de tegels. De ondervloer moet perfect vlak gemaakt worden. Vervolgens wordt de tegel met een speciale techniek in één keer strak gelegd. Een grote tegel heeft immers minder speling in voegwerk om marges te corrigeren. Naast professioneel tegelwerk verzorgt BadkamerID ook vloerverwarming. Aarzel niet en kies voor een vakman om jouw tegels en vloerverwarming te plaatsen. 

Badkamer verbouwen in de wijde omgeving van Vught

Wil je jouw nieuwe badkamer laten bouwen door ons deskundige installatieteam? BadkamerID staat voor je klaar in de wijde omgeving van Vught. Zo hebben we badkamers gerealiseerd in Den Bosch, Cromvoirt en Helvoirt. Ook in o.a. Sint-Michielsgestel, Rosmalen en ‘s-Hertogenbosch zijn wij jouw badkamerspecialist.

Badkamerinstallatie - 3. Badkamerid Badkamer verbouwen
Badkamerinstallatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van BadkamerID

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor BadkamerID? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken