BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Zonnige badkamer
in Den Bosch 
Zonnige badkamer in Den Bosch - Zonnige badkamer in Den Bosch Zonnige badkamer in Den Bosch - Zonnige badkamer in Den Bosch  
Zonnige badkamer in Den Bosch - samenvatting trendy badkamer in Den Bosch

Binnenkijken bij...
Een zonnige wellness badkamer 

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Den Bosch 
Type badkamer:Wellness badkamer
Wensen van de klant:Zonlicht en ruimte slim benutten

BadkamerID Sanitair en Tegels uit Vught ontwierp voor een zonnige ruimte in Den Bosch een moderne badkamer. De badkamer heeft grote, hoge raampartijen waardoor er veel licht binnenvalt. Met dit als uitgangspunt is er een heerlijke badkamer ontworpen. Rust, ruimte en licht zorgen in deze badkamer voor een gevoel van wellness.

Wellness badkamer

In deze badkamer kun je uren vertoeven. Heerlijk onderuit liggend in het ruime bad, of staand onder de fijne douche. Aan zon geen gebrek. Zonlicht valt door de vele, hoge ramen in de hele badkamer binnen. Van het zonnetje kun je op het bankje genieten. Dat is over de volle breedte van de ruimte, onder de ramen, geplaatst. Maar ook voor de ingebouwde Sunshower ervaar je de warmte van infraroodlicht. In deze badkamer kom je echt tot rust. De moderne, minimalistische sfeer draagt hier zeker aan bij.

Sfeer met de juiste tegels en meubels

In de badkamer is een grijze tegel gecombineerd met een badmeubel met een robuuste houtnerf en een crème wandtegel. Hierdoor is de stijl van deze badkamer modern en sfeervol. De wand, het bad en het bankje langs de wand is in wildverband betegeld met grijze strokentegels. Dit zorgt voor een speels accent. Op het bankje, van maar liefst 2,6 meter, is een Belgisch hardstenen plateau geplaatst. Het zorgt voor diepte en contrast in de badkamer.

Zonnige badkamer in Den Bosch - Sfeer met de juiste tegels en meubels
Zonnige badkamer in Den Bosch - Sfeer met de juiste tegels en meubels

Inbouwkranen voor een minimalistische look

Niet alleen de tegels zorgen voor een moderne look. Ook de kranen dragen hieraan bij. Zowel het bad, de douche als de dubbel wastafel zijn voorzien van inbouwkranen. Dit geeft een minimalistische look. Zo creëer je rust. De badkamer is de plek geworden om helemaal te ontspannen en te genieten. In het zonlicht op de bank of voor de fijne, grote Sunshower. Met zo'n fijne badkamer ervaar je thuis het ultieme spa-gevoel. 

Op zoek naar een wellness badkamer?

Wil je ook een wellness badkamer met rust en ruimte? BadkamerID in Vught maakt altijd op een slimme manier gebruik van de indeling van je badkamer. Ook voor jouw badkamer maken we graag een ultiem badkamerontwerp. Wij werken in de wijde omgeving van Vught, waaronder ‘s-Hertogenbosch, Cromvoirt, Helvoirt, Sint-Michielsgestel en Den Bosch. 

Zonnige badkamer in Den Bosch - meer informatie of advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken