BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Trendy badkamer
in Den Bosch 
Trendy familiebadkamer in Den Bosch - Trendy familiebadkamer in Den Bosch Trendy familiebadkamer in Den Bosch - Trendy familiebadkamer in Den Bosch  
Trendy familiebadkamer in Den Bosch - samenvatting trendy badkamer in Den Bosch

Binnenkijken bij...
Een trendy familiebadkamer 

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Den Bosch 
Type badkamer:Trendy familiebadkamer
Wensen van de klant:Badkamer met bad, douche en veel bergruimte

BadkamerID realiseerde deze familiebadkamer in Den Bosch. Een lichte, ruime badkamer met frisse kleuren. De moderne lichtgroene wandkleur combineert mooie met de witte wandtegels, het meubel van houtfineer en het grijze betonnen blad. De RVS inbouwkranen zijn een mooie detail en maken de trendy, strakke look van badkamer helemaal compleet.

Slimme indeling met bad en douche

De badkamer heeft veel lichtinval door twee ramen. Dit licht wordt optimaal benut door de badkamer slim in te delen. Zo kon er een royaal bad, een fijne douche en een royaal badkamermeubel geplaatst worden. Het ruime bad van Xenz is onder de ramen geplaatst. Het meubel valt hier deels overheen. Aan opbergruimte is hierdoor geen gebrek. Alle spulletjes kun je in de lades opbergen.

Modern badkamermeubel

De combinatie van beton, wit keramiek en hout geeft een eigentijdse look. Dat zie je hier terug in het royale badkamermeubel. Het meubel van hoogwaardig houtfineer heeft een betonnen blad en een strak vormgegeven matwitte wastafel. Hierboven is over de volle breedte een spiegel geplaatst. Deze opstelling geeft zo lengte aan de ruimte. 

Trendy familiebadkamer in Den Bosch - Modern badkamermeubel
Trendy familiebadkamer in Den Bosch - Modern badkamermeubel

RVS kranen

Alle Hotbath kranen zijn uitgevoerd in RVS en ingebouwd. Dit geeft de badkamer een opgeruimde uitstraling. Je ziet deze inbouwkranen bij de wastafel, het bad, maar ook bij de douche. De inloopdouche heeft een douchebak in een betontint wat een mooie combinatie is met de RVS-kranen. De douche is achter een muurtje geplaatst. Hiernaast is een hangend toilet met modern bedieningspaneel van TECE geplaatst. 

Op zoek naar een trendy badkamer?

Wil je ook een trendy badkamer zoals deze in Den Bosch? Wij van BadkamerID in Vught kunnen je adviseren over de talloze mogelijkheden. Ook kunnen we een persoonlijk ontwerp voor je maken. Wij werken in de wijde omgeving van Vught, waaronder ‘s-Hertogenbosch, Cromvoirt, Helvoirt, Sint-Michielsgestel en Den Bosch. 

Trendy familiebadkamer in Den Bosch - meer informatie of advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken