BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Stijlvolle badkamer in Vught Stijlvolle badkamer in Vught - Stijlvolle badkamer in Vught Stijlvolle badkamer in Vught - Stijlvolle badkamer in Vught  
Stijlvolle badkamer in Vught - Samenvatting stijlvolle badkamer in vught

Binnenkijken bij...
een stijlvolle badkamer in zwart- en grijstinten 

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Vught
Type badkamer:Stijlvolle badkamer
Wensen van de klant:Moderne badkamer in grijs- en zwarttinten

Deze stijlvolle badkamer in zwart- en grijstinten oogt strak en modern. De bewoners vielen in onze showroom steeds voor zwart en grijs, maar waren bang dat het hun badkamer kil zou maken. De Sphinx-tegels in een warme, grijze tint zijn daarom een goede keuze: deze brengen genoeg warmte met zich mee. Vervolgens was het wel even zoeken naar een bijpassend badkamermeubel: een houten meubel maakte het geheel al snel. Het Primabad-meubel in de nieuwe kleur: Dark Steel, bleek dé uitkomst. Deze warme grijstint past perfect bij het zwart van de kranen en de gekozen tegels.

Dubbel badkamermeubel met veel opbergruimte

Met dit brede badkamermeubel bewijst BadkamerID dat de luxe van twee wastafels ook goed kan in een wat kleinere badkamerruimte. Zo’n dubbele wastafel voorkomt een hoop gedring tijdens de ochtendspits in de badkamer. Daarbij biedt het stijlvolle brede badkamermeubel met de twee praktische laden ruimte voor alle toiletspullen van de bewoners. Zo blijft de badkamer steeds lekker opgeruimd. Het badkamermeubel is stijlvol afgewerkt met hippe zwarte kranen en zwarte afvoer-onderdelen. 

Stijlvolle badkamer in Vught - Dubbel badkamermeubel
Stijlvolle badkamer in Vught - Dubbel badkamermeubel

Chique douchewand met grijs glas

De luxe inloopdouche geeft een ruimtelijk effect aan deze badkamer. Als douchewand is er gekozen voor een uitvoering in donkergrijs glas. Dat maakt deze inloopdouche extra stijlvol en zorgt bovendien voor meer privacy. Ook bij de douche zien we een hippe zwarte kraan terugkomen, gecombineerd met een mooie zwarte hoofddouche.
De badkamer is compleet met een mooi randloos toilet van Geberit; een toilet zonder spoelrand. Zo is het beter schoon te houden en dat is vooral bij een toilet wel zo fijn!

Een badkamer met een heuse wow-factor, zo vinden wij!

Wil je meer informatie of advies?

Wil je ook zo’n stijlvolle badkamer? BadkamerID in Vught realiseert voor de meest uiteenlopende wensen de mooiste badkamers. Ook voor jouw badkamer maken we graag een stijlvol badkamerontwerp. Wij werken in de wijde omgeving van Vught. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Stijlvolle badkamer in Vught - toilet en tegels en meer informatie of advies
Stijlvolle badkamer in Vught - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken