BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Sfeervolle badkamer in Den Bosch Sfeervolle badkamer in Den Bosch - Sfeervolle badkamer in Den Bosch Sfeervolle badkamer in Den Bosch - Sfeervolle badkamer in Den Bosch  
Sfeervolle badkamer in Den Bosch - samenvatting sfeervolle badkamer in Den Bosch

Binnenkijken bij...
Een sfeervolle badkamer  

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Den Bosch
Type badkamer:Kleine badkamer
Wensen van de klant:Zwarte kranen en retrotegels

In een appartement in de binnenstad van Den Bosch heeft BadkamerID uit Vught een sfeervolle badkamer gerealiseerd. De eigenaresse van de woning in de Bossche hoofdstad had goed voor ogen wat ze wilde. De stijl van onze trendy badkamer ‘Modern Tones’ sprak haar aan. Sfeervol en heel eigentijds dankzij de zwarte accenten.

BadkamerID stond voor de uitdaging om de kleine badkamer deze trendy stijl mee te geven. Ook aan comfort mocht het in deze badkamer niet ontbreken. Kijk mee hoe de badkamerspecialist uit Vught erin is geslaagd om sfeer en comfort te verenigen in deze kleine badkamer.

 

Badkamer met sfeer

Handgebakken, turquoise retrotegeltjes zorgen voor een sfeervolle uitstraling. De strakke belijning van het sanitair en de matzwarte kranen en douche geven een modern karakter. Het halfhoge muurtje maakt een slimme indeling mogelijk. Aan de ene zijde van de scheidingswand ontstaat zo ruimte voor een inloopdouche. Aan de andere zijde zorgt een blankhouten badkamermeubel voor volop opbergruimte. Gemak en sfeer gaan zo hand in hand.

Sfeervolle badkamer in Den Bosch - Ruim badkamermeubel en douche
Sfeervolle badkamer in Den Bosch - Ruim badkamermeubel en douche

Toiletruimte in zelfde stijl

Het sfeervolle kleurenpalet van de badkamer zie je terug in de toiletruimte. De achterwand van het toilet is ook betegeld met de turquoise tegeltjes. Een matzwarte kraan en afvoer sieren het strakke fonteintje. Handig aan het fonteintje is de handdoekhouder. Deze is mee gevormd in het keramiek. Zo blijft de belijning strak.

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze sfeervolle badkamer in ‘s-Hertogenbosch? We geven je graag advies. Ook kunnen we voor jou een nieuw badkamerontwerp op maat maken. Onze installateurs en monteurs werken in de wijde omgeving van St. Michielgestel, Boxtel, Vught en Cromvoirt.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Sfeervolle badkamer in Den Bosch - Wil je meer informatie of advies?
Sfeervolle badkamer in Den Bosch - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken