BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Praktische badkamer
in Boxtel
Praktische badkamer in Boxtel - Praktische badkamer in Boxtel Praktische badkamer in Boxtel - Praktische badkamer in Boxtel  
Praktische badkamer in Boxtel - samenvatting praktische badkamer in boxtel

Binnenkijken bij...
Een praktische badkamer 

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Boxtel
Type badkamer:Kleine badkamer
Wensen van de klant:Ruimtebesparende producten

BadkamerID in Vught heeft in Boxtel een badkamer gerealiseerd die van alle gemakken is voorzien. En dat is fijn voor een gezin met kinderen. Door de witte wandtegel tot aan het plafond, het strak gestucte plafond met inbouwverlichting en de donker antracietgrijze vloer oogt de badkamer ook ruimer dan dat hij is.

Veel comfort in een kleine ruimte

Onze badkamerontwerper is met alle wensen van de klant uit Boxtel aan de slag gegaan. Een ruime douchecabine, een ligbad en een breed badkamermeubel met veel opbergruimte. Door de ruimte slim in de te delen en voor ruimtebesparende producten te kiezen past het allemaal in de nieuwe badkamer. De ramen in de badkamer zorgen vervolgens voor een lichte, prettige sfeer.

Praktisch badkamermeubel

Het Primabad badkamermeubel zorgt voor veel opbergruimte. Het badkamermeubel is gecombineerd met een spiegelkast, waardoor er veel opbergruimte is voor flesjes en potjes. Die zijn immers nodig in de badkamer. De vier ruime softclose-sluitende lades zijn handig, want zo heeft ieder gezinslid zijn eigen lade. De spiegel is voorzien van verlichting. Het mineraalmarmer wastafelblad heeft twee wastafels, zodat het gezin ook in de drukke ochtend samen kan tandenpoetsen. Juist door het meubel in een warme houttint uit te voeren, komt er sfeer in de badkamer.

Praktische badkamer in Boxtel - praktisch badkamermeubel en hoekbad
Praktische badkamer in Boxtel - praktisch badkamermeubel en hoekbad

Hoekbad als ruimtewinner

BadkamerID in Vught heeft de klant uit Boxtel geadviseerd om een hoekbad te kiezen. Door het bad in de hoek te plaatsen ontstaat de mogelijkheid om in een kleine badkamer toch een bad en een douche te plaatsen. Wel zo fijn voor de kinderen! De badthermostaatkraan van Grohe zorgt ervoor dat het water altijd op de juist temperatuur is. Veilig en milieuvriendelijk. Het afzetplateau achter het bad biedt plaats voor leuke accessoires.

Een ruime douchecabine 

Deze praktische badkamer heeft een ruime douchecabine van Sealskin. De deur draait naar buiten, wat precies past voor de ingang van de badkamer. Ook op deze foto is duidelijk te zien dat de combinatie met het hoekbad precies past. In de douchecabine is een praktische in hoogte verstelbare glijstangset met thermostaatkraan van Grohe geplaatst. Het Geesa douchemandje biedt plaats voor heerlijke shampooflesjes. De achterwand in de douchecabine is bewust betegeld met donkere tegels, exact in de kleur van de vloer. Dat zorgt voor eenheid in de ruimte.

Praktische badkamer in Boxtel - ruime douchecabine en meer informatie of advies
Praktische badkamer in Boxtel - ruime douchecabine en meer informatie of advies

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze praktische badkamer in Boxtel? Wij van BadkamerID in Vught gaan graag met je in gesprek om een persoonlijk ontwerp op maat te maken. Wij werken in de wijde omgeving van ‘s-Hertogenbosch, waaronder Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Sint-Michielsgestel en Den Bosch. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken