BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Moderne wellness badkamer in Vught Moderne wellness badkamer in Vught - Moderne wellness badkamer in Vught Moderne wellness badkamer in Vught - Moderne wellness badkamer in Vught  
Moderne wellness badkamer in Vught - samenvatting moderne wellnessbadkamer in Vught

Binnenkijken bij...
Een wellness badkamer  

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Vught
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Luxe elementen

De badkamer wordt steeds meer een leefruimte. We frissen ons op, nemen een verkwikkende douche of ontspannen in een fijn ligbad. De wens van de klant uit Vught was dan ook om van de badkamer een wellnessruimte te maken. Dat zie je terug in diverse luxe elementen. Een luxe watervaldouche, een sunshower een luxe douchewc en nog veel meer. Laat je inspireren door deze moderne wellnessbadkamer in Vught

Rust en eenheid

Tegels zijn echte sfeermakers in de badkamer. Ook in deze badkamer zorgen de tegels voor rust en eenheid. Op de muren zijn tegelstroken aangebracht in dezelfde stijl als de vloertegel. In combinatie met strak stucwerk en royale tegelplinten geven deze tegels een modern, strak geheel. 

Luxe wellnessdouche

De doucheruimte is in deze badkamer een wellnessruimte an sich. De douche van HSK is ruim en biedt volop bewegingsvrijheid. De douchevloer heeft een diepe grijze kleur, waardoor de doucheruimte samensmelt met de rest van de badkamer. We hebben een grote hoofddouche met waterval geplaatst, voor een heerlijke nekmassage na een drukke werkdag. Daarnaast zie je een Sunshower in de douche hangen. Dit infraroodpaneel zorgt voor de ultieme ontspanning en soepele spieren. 

Moderne wellness badkamer in Vught - Luxe wellnessdouche
Moderne wellness badkamer in Vught - Luxe wellnessdouche

Volop (opberg)ruimte

In deze luxe douche is er alle ruimte en bewegingsvrijheid. De kranen van Hotbath zijn ingebouwd en ook zul je niet struikelen over losslingerende douchespullen. In de wand is namelijk een nisje ingebouwd. Zo kan de shampoo, douchegel en dergelijke stijlvol neergezet worden. Dit maakt de douchebeleving compleet.

 

Luxe meubel en douchewc Tuma 

Het meubel is in deze badkamer dé eyecatcher. De prachtige houtkleur en de push-to-open lades geven een moderne uitstraling. Het afdekblad van composiet en de keramische kommen zorgen voor luxe en comfort. De spiegel met indirecte verlichting maakt het meubel compleet en zorgt voor een heerlijk ontspannen sfeer in de badkamer. Daarnaast is het toilet erg bijzonder. Er is gekozen voor de nieuwe Tuma van Geberit AquaClean; een douchewc met alle denkbare functies. 

Moderne wellness badkamer in Vught - Badkamermeubel en toilet
Moderne wellness badkamer in Vught - Badkamermeubel en toilet

Warmte in de badkamer

Ook de toiletruimte heeft de luxe van de Tuma douchewc. Om het wellness gevoel compleet te maken is warmte belangrijk. Naast de warmte van het infraroodpaneel in de douche is de designradiator van Instamat geplaatst. Met zijn modere uitstraling en donkere kleur is het een ware blikvanger. De radiator geeft een fijne warmte en na een ontspannen douchebeleving is er zo een warme handdoek binnen handbereik. 

Meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze moderne wellness badkamer in Vught? Wij van BadkamerID in Vught gaan graag met je in gesprek om een persoonlijk ontwerp op maat te maken. Wij werken in de wijde omgeving van ‘s-Hertogenbosch, waaronder Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Sint-Michielsgestel en Den Bosch. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Moderne wellness badkamer in Vught - Meer informatie of advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken