BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Moderne badkamer in Den Bosch Moderne badkamer in Den Bosch - Moderne badkamer in Den Bosch Moderne badkamer in Den Bosch - Moderne badkamer in Den Bosch  
Moderne badkamer in Den Bosch met houtlook meubels en doucheruimte met nis

Binnenkijken bij...
een moderne badkamer met natuurlijke uitstraling 

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Den Bosch
Type badkamer:Moderne badkamer 
Wensen van de klant:Lichte, moderne badkamer met een grote douche en dubbel meubel.

Een moderne badkamer met een grote douche en dubbel meubel; dat stond op de wishlist van onze klant uit Den Bosch. Onze badkamerspecialist ging aan de slag met een ontwerp dat deze wens vervult. Natuurlijk wel met de unieke twist van BadkamerID. Neem nu een kijkje bij deze moderne badkamer in Den Bosch. 

Alle wensen in één badkamer

Een nieuwe badkamer begint bij jouw wensen. Zo had onze klant uit Den Bosch behoefte aan een groot meubel, waar ze alle badkamerspullen in kwijt kon. Een luxe douche met genoeg bewegingsvrijheid, mocht ook niet ontbreken. Bij BadkamerID verwerken we deze wensen in slimme oplossingen, waar je misschien niet gelijk aan denkt. Zo hebben we in de doucheruimte een nis geplaatst, zodat douchespullen ‘in de wand’ staan. Hierdoor oogt de doucheruimte extra ruimtelijk. Het moderne design, de natuurlijke uitstraling en de slimme oplossingen gaven onze klant een grote glimlach: “Het is nog mooier geworden dan we hadden verwacht.”

Moderne badkamer in Den Bosch met natuurlijke uitstraling 

Met zijn betonlook tegels en zwarte accenten past deze badkamer helemaal in de moderne tijd. Toch oogt de badkamer warm en natuurlijk, dankzij het houtlook meubel uit de Baden+ collectie. Het meubel en de bijpassende hoge kast ‘zweven’ aan de muur, wat extra praktisch is tijdens het schoonmaken. In deze meubels heeft de klant alle plek om spullen buiten het zicht op te bergen.

Houtlook meubels in een moderne badkamer in Den Bosch
Meubel met schuine wastafel in een moderne badkamer in Den Bosch

Natuurlijk meubel met bijzondere wastafel

Het badkamermeubel is een plaatje om te zien. Een stalen frame, zwarte grepen en wat dacht je van de wastafel? De binnenkant van de wastafel loopt schuin af, zodat het water wegspoelt zonder een putje. Dat geeft de wastafel een chique, strakke uitstraling. De chromen inbouwkranen van Hotbath Laddy maken het plaatje compleet.

Het is nog mooier geworden dan we hadden verwacht.

Stalen douchecabine

De stalen douchewand is een blikvanger in deze moderne badkamer in Den Bosch. Compleet met strakke zwarte lijnen en deuren. Omdat er tijdens een douchesessie veel vocht in de badkamer komt, hebben we de muren behandeld met vochtwerende verf. Zo kan onze klant lang blijven genieten van het strakke stucwerk.

Moderne badkamer in Den Bosch met zwarte douchewand en betonlook tegels
Moderne badkamer in Den Bosch met wit toilet en witte radiator

Vleugje wit

Als tegenhanger van zwart, hebben we voor de radiator en het wandcloset gekozen voor de kleur wit. Dat geeft het geheel een frisse uitstraling. Het toilet is trouwens niet standaard. Deze variant uit de Acanto serie is voorzien van Rimfree technologie. De spoelrand ontbreekt, waardoor het schoonmaken heel eenvoudig gaat.

Wil je ook een nieuwe badkamer in moderne stijl?

Spreekt de moderne stijl van deze badkamer jou aan? We helpen je graag bij het realiseren van jouw droombadkamer. Bij BadkamerID nemen we alles uit handen: van ontwerp tot en met de installatie. In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Moderne badkamer in Den Bosch - Wil je ook een nieuwe badkamer in moderne stijl?
Met liefde gemaakt
Afspraak maken