BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Marmeren badkamer in Zaltbommel Marmeren badkamer in Zaltbommel - Marmeren badkamer in Zaltbommel Marmeren badkamer in Zaltbommel - Marmeren badkamer in Zaltbommel  
Marmeren badkamer in Zaltbommel - samenvatting marmeren badkamer in Zaltbommel

Binnenkijken bij...
Een marmeren badkamer

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Zaltbommel
Type badkamer:Modern met een klassieke twist
Wensen van de klant:Levensloopbestendig, comfortabel, veel opbergruimte, veilig douchen

Een nieuwe badkamer koop je niet zomaar. Je wilt er natuurlijk lang van blijven genieten! Een levensloopbestendige badkamer was dan ook een grote wens van onze klant uit Zaltbommel. Wij van BadkamerID gingen aan de slag met een slim ontwerp, dat resulteerde in een moderne badkamer met slimme technologieën. Neem een kijkje en laat je inspireren!

Marmeren badkamer met een klassieke twist

Bij binnenkomst springen de marmeren tegels gelijk in het oog. De prachtige tekeningen zijn haast niet van echt marmer te onderscheiden, wat de badkamer een luxe uitstraling geeft. Het ruime badkamermeubel van Primabad vormt met zijn klassieke uitstraling een mooi contrast. Het meubel is voorzien van twee grote lades. Genoeg plaats voor alle handdoeken, toilettassen en andere badkamerbenodigdheden! 

 

Veilig & comfortabel douchen

Onze klant had de wens voor een ruime douche, waar je makkelijk in loopt. Dat is gelukt! De vloer is voorzien van anti-sliptegels van een hoge kwaliteit. Zo is het douchen niet alleen comfortabel, maar ook veilig. De Sunshower maakt de luxe douche compleet. Deze biedt uitkomst voor stijve, stramme spieren. Na een douchemoment in deze badkamer ben je helemaal ontspannen.

Marmeren badkamer in Zaltbommel - douche en douchewc
Marmeren badkamer in Zaltbommel - douche en douchewc

Douchewc Aquaclean Tuma 

In de badkamer is een Geberit Aquaclean Tuma geplaatst. Dit is een stijlvol douchewc, die je lichaam reinigt met water. Dat is hygiënisch en comfortabel! De compacte vormgeving van deze douchewc zorgt ervoor dat hij in elke badkamer past. Zowel de douchewc als het bidet zijn netjes afgewerkt in één voorzetwandje. Dat maakt de moderne uitstraling van de badkamer compleet. 

Opruimen en opwarmen

In deze badkamer is genoeg plaats voor al je badkamerspullen. Aanvullend op het Primabad badkamermeubel heeft deze badkamer een grote badkamerkast. Doordat deze zwevend aan de muur is bevestigd, kun je er gemakkelijk onderlangs schoonmaken. Naast opberggemak is opwarmen in de badkamer ook geen probleem. Daar zorgt de Vasco designradiator wel voor! 

Marmeren badkamer in Zaltbommel - Comfort en advies
Marmeren badkamer in Zaltbommel - Comfort en advies

Wil je meer informatie of advies?

Heeft deze marmeren badkamer in Zaltbommel je geïnspireerd? Wij van BadkamerID in Vught gaan graag met je in gesprek om een persoonlijk ontwerp op maat te maken. Wij werken in de wijde omgeving van Zaltbommel, waaronder ‘s-Hertogenbosch, Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Sint-Michielsgestel en Den Bosch. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Marmeren badkamer in Zaltbommel - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken