BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Kleine badkamer met Sunshower in Rosmalen Kleine badkamer met Sunshower in Rosmalen - Kleine badkamer met Sunshower in Rosmalen Kleine badkamer met Sunshower in Rosmalen - Kleine badkamer met Sunshower in Rosmalen  
Kleine badkamer met Sunshower in Rosmalen - samenvatting industriële gezinsbadkamer in Rosmalen

Binnenkijken bij...
een kleine badkamer met Sunshower

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Rosmalen
Type badkamer:Kleine badkamer met luxe douche
Wensen van de klant:Grote douche met luxe wellness

In deze kleine badkamer in Rosmalen bewijst BadkamerID dat ook in een beperkte ruimte een luxe resultaat behaald kan worden. Bekijk deze heerlijke badkamer met ruime wellnessdouche met Sunshower. En comfortabele tegelvloer met vloerverwarming. 

Luxe douche met veel ruimte

Een van de wensen van dit gezin uit Rosmalen was een luxe douche. Daar heeft BadkamerID perfect gehoor aan gegeven met deze ruime douche. Met de praktische schuifdeur past deze goed in deze kleine badkamer. Extra fijn: met de inbouwkraan met twee stopkranen is het mogelijk om de handdouche en hoofddouche tegelijk aan te zetten. De kers op de taart in deze luxe douche is de Sunshower. Deze sensationele infrarood-lamp maakt van elke douchebeurt een echte wellness-ervaring.

Kleine badkamer met Sunshower in Rosmalen - Ruim badkamermeubel en douche
Kleine badkamer met Sunshower in Rosmalen - Ruim badkamermeubel en douche

Privacy op toilet door tussenwand

Tussen de douche en het toilet is slim een tussenwand geplaatst. Zo heb je meer privacy tijdens een toiletbezoek. Oók als er een gezinslid onder de douche staat. Het inbouwreservoir van het hangend toilet van V&B is netjes weggewerkt in een halfhoge achterwand. Deze achterwand is ook meteen een leuk plekje voor decoratieve accessoires. Dankzij de afwerking met houtlook-tegels krijgt dit toilethoekje een rustieke uitstraling.

Natuurlijke houtlook vloer met veel comfort

De badkamer krijgt met deze houtlook-tegel ook op de vloer een warme uitstraling. Dankzij de Magnum-vloerverwarming voelen de tegels óók heerlijk warm aan voor de voeten. De badkamer oogt helemaal af met het houten wastafelmeubel, dat mooi kleurt bij de houtlooktegels. De elegante waskom met chique inbouwkraan van Hotbath maakt de luxe uitstraling van deze badkamer compleet.

Kleine badkamer met Sunshower in Rosmalen - toilet en tegels en meer informatie of advies
Kleine badkamer met Sunshower in Rosmalen - toilet en tegels en meer informatie of advies

Wil je meer informatie of advies?

Wil je ook een luxe badkamer in een kleine badkamerruimte? BadkamerID in Vught maakt altijd op een slimme manier gebruik van de indeling van je badkamer. Ook voor jouw badkamer maken we graag een ultiem badkamerontwerp. Wij werken in de wijde omgeving van Vught, waaronder ‘s-Hertogenbosch, Cromvoirt, Helvoirt, Sint-Michielsgestel en Den Bosch. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Kleine badkamer met Sunshower in Rosmalen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken