BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Kleine badkamer met slimme
scheidingswand in Vught
Kleine badkamer met slimme scheidingswand in Vught - Kleine badkamer met slimme scheidingswand in Vught Kleine badkamer met slimme scheidingswand in Vught - Kleine badkamer met slimme scheidingswand in Vught  
Kleine badkamer met slimme scheidingswand in Vught - samenvatting Badkamer met slimme scheidingswand in Vught

Binnenkijken bij...
kleine badkamer met slimme scheidingswand 

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Vught
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Sfeervolle badkamer met grote inloopdouche

In Vught heeft BadkamerID een kleine badkamer gerealiseerd met een slimme scheidingswand. Deze doordachte oplossing maakt een royale inloopdouche mogelijk. Met deze grote inloopdouche is een van de wensen van een familie uit Vught uitgekomen. Een andere wens was een sfeervolle badkamer. 

Bijzondere scheidingswand voor de douche

In de sfeervolle badkamer is tussen de douche en de dubbele wastafel een douchewand geplaatst van spiegelend glas. Hierdoor heb je aan de ene kant gelijk een spiegel boven de wastafel. En is aan de andere kant een royale inloopdouche mogelijk. De ruimte is zo optimaal ingedeeld.

Royale inloopdouche met houtlooktegels

De royale inloopdouche is volledig betegeld met een sfeervolle houtlooktegel die zorgt voor een warme uitstraling. De tegels op het douchemuurtje zijn bijzonder vakkundig aangebracht. Doordat ze in verstek zijn gezaagd, zijn hoekprofielen niet nodig.

Kleine badkamer met slimme scheidingswand in Vught - Royale inloopdouche met houtlooktegels
Kleine badkamer met slimme scheidingswand in Vught - Royale inloopdouche met houtlooktegels

 Opgeruimde douche

De douche oogt netjes en ruimtelijk. De perfecte afwerking van de houtlooktegels en de ingebouwde, moderne kranen zorgen hiervoor. De shampooflessen en doucheflacons hebben ook een eigen plekje in de ingebouwde nis gekregen. Hierdoor ziet de douche er eveneens opgeruimd uit. Extra comfortabel is daarbij het handige zitplateau.

Apart toilet

Het toilet heeft een aparte plek gekregen tegenover de wastafel. Ook dit toilet is achter een muurtje geplaatst voor privacy. Het toilet is betegeld in een volsteensverband met een royale tegel van 60x30. De kleur van de tegel past perfect bij de houtlooktegel. Niet alleen een rustige, maar ook een sfeervolle uitstraling van de badkamer komt zo tot stand.

Kleine badkamer met slimme scheidingswand in Vught - Apart toilet
Kleine badkamer met slimme scheidingswand in Vught - Apart toilet

Slim ontwerp voor je badkamer

Wil je ook een slimme indeling voor je badkamer? Of heb je specifieke wensen? We adviseren je graag. Voor elke stijl en smaak maken we badkamers. Kom langs in de showroom van BadkamerID in Vught voor meer inspiratie of maak online een afspraak.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Kleine badkamer met slimme scheidingswand in Vught - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken