BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Industriële gezinsbadkamer in Rosmalen Industriële gezinsbadkamer in Rosmalen - Industriële gezinsbadkamer in Rosmalen Industriële gezinsbadkamer in Rosmalen - Industriële gezinsbadkamer in Rosmalen  
Industriële gezinsbadkamer in Rosmalen - samenvatting industriële gezinsbadkamer in Rosmalen

Binnenkijken bij...
Een industriële gezinsbadkamer  

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Rosmalen
Type badkamer:Industriële badkamer
Wensen van de klant:Stoere elementen, ruimte voor het hele gezin

Voor een familie in Rosmalen heeft BadkamerID een industriële badkamer gemaakt. Voor de jongste tot het oudste lid van de familie heeft deze badkamer alles in huis. Een badkamermeubel met volop opbergruimte, een luxe douche met zwarte profielen en nog veel meer. Neem een kijkje in deze stoere familiebadkamer! 

Slimme indeling: privacy en ruimtelijkheid 

Onze badkamerontwerper is met alle wensen van de klant uit Rosmalen aan de gang gegaan. De badkamer moest ruimte geven voor het hele gezin. Dat is gelukt! Dankzij de slimme indeling is er genoeg ruimte voor de badkamerspullen en is er tevens privacy gecreëerd. Zo zorgt het muurtje tussen de douche en het toilet voor privacy, maar blijft de ruimtelijkheid behouden. 

 

Badkamermeubel voor het hele gezin

Zeker in de ochtend is het in de badkamer een drukte van jewelste. Dan is het wel zo fijn als iedereen zijn eigen plekje heeft. Het grote badkamermeubel uit de Primabad Exclusive XL collectie heeft vier grote lades. Zo heeft ieder gezinslid zijn eigen lade voor het opbergen van zijn spullen. De spiegelkast zorgt tevens voor nog meer opberggemak. De bijzondere houtkleur brengt warmte in de industriële badkamer en vormt een mooi contrast met de betonlook tegels. 

Industriële gezinsbadkamer in Rosmalen - Ruim badkamermeubel en douche
Industriële gezinsbadkamer in Rosmalen - Ruim badkamermeubel en douche

Stoere douche met zwarte profielen

De douche is een echte blikvanger. De Sealskin Soho douchewand heeft zwarte profielen en past zo perfect in een industriële doucheruimte. Voor een ontspannen douchebeleving adviseerde BadkamerID een inbouw doucheset van Hotbath. Alle techniek is in de wand verwerkt, waardoor de doucheruimte strak en modern oogt. Daarnaast biedt het bankje zitruimte en is het de perfecte plek om de douchespullen neer te zetten. Na het douchen zorgt de ledenradiator van Instamat voor een warme handdoek. 

Betonlook tegels en een zwevend toilet 

De grove betonlook tegels op zowel de vloer als enkele wanden zorgen voor een stoere uitstraling. Dezelfde tegels zijn ook doorgetrokken op de wand achter het toilet. Dat zorgt voor eenheid in de badkamer. Het toilet is zwevend geplaatst achter het scheidingswandje. Minimalistisch en stijlvol! 

Industriële gezinsbadkamer in Rosmalen - toilet en tegels en meer informatie of advies
Industriële gezinsbadkamer in Rosmalen - toilet en tegels en meer informatie of advies

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze industriële gezinsbadkamer in Rosmalen? Wij van BadkamerID in Vught gaan graag met je in gesprek om een persoonlijk ontwerp op maat te maken. Wij werken in de wijde omgeving van ‘s-Hertogenbosch, waaronder Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Sint-Michielsgestel en Den Bosch. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken