BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Hotel chic badkamer in Den Bosch Hotel chic badkamer in Den Bosch - Hotel chic badkamer in Den Bosch Hotel chic badkamer in Den Bosch - Hotel chic badkamer in Den Bosch  
Hotel chic badkamer in Den Bosch - Samenvatting hotel chic badkamer in Den Bosch

Binnenkijken bij...
een hotel chic badkamer met koperkleurige kranen 

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Den Bosch
Type badkamer:Hotel chic badkamer
Wensen van de klant:Voldoende opbergruimte, luxe inloopdouche

Oogverblindend mooi is deze hotel chic badkamer in Den Bosch. De iets gewaagde keuze voor koperkleurige waskommen en kranen pakt goed uit. De kleur oogt heel chique en sfeervol in combinatie met de grijze wanden en meubels. Kijk binnen en waan je in een luxe badkamer van een 5-sterren hotel.

Alles aan deze badkamer in Den Bosch is bijzonder. Van de grote marmerlooktegels en de wastafels in koperkleur tot de horizontale designradiator. Ook de ronde spiegels met verlichting zijn een ware eye-catcher. Een knap staaltje badkamerontwerp van BadkamerID in Vught.

Luxe badkamermeubel

Als je deze badkamer inloopt, vallen direct de prachtige ronde spiegels en het royale donkere badkamermeubel op. Het badkamermeubel meet 240 cm breed. Dat geeft ruimte genoeg voor twee om de tanden te kunnen poetsen. Het meubel is afgewerkt met een keramisch blad, krasvast en heel duurzaam. De wand achter het meubel is rustig gehouden. Zo gaat alle aandacht uit naar het meubel en de prachtige inbouwkranen.

Hotel chic badkamer in Den Bosch - Luxe badkamermeubel
Hotel chic badkamer in Den Bosch - Luxe badkamermeubel

Opvallende radiator

Nog een opvallend element in deze badkamer is de verwarming. Dit is de Tubone van Instamat, een designradiator met een niet alledaags horizontale vorm. Hier kun je al je handdoeken in kwijt door ze in opgerold naast elkaar te leggen. Hiermee heb je niet alleen een praktische oplossing voor je handdoeken, maar ook een leuk designstuk in je badkamer.

Een badkamer met de allure van een 5-sterrenhotel!

Koperkleurige kranen

Het kleurenpalet van deze badkamer is nauwkeurig samengesteld. De inbouwkranen in de douche en bij de wastafels zijn van geborsteld koper. Deze koperkleur combineert mooi met de zwarte elementen, zoals de mat zwarte profielen en het grijze glas van de inloopdouche. De grote marmerlook tegels geven nog een extra chique touch en brengen alle kleuren samen.

Hotel chic badkamer in Den Bosch - Koperkleurige kranen
Hotel chic badkamer in Den Bosch - Koperkleurige kranen

Stijlvol toilet

Ook in de toiletruimte zie je dat de kleurencombinatie zwart, grijs en koper goed werkt. Met leuke zwarte accessoires en het koperkleurig fonteintje is ook deze ruimte tot in de puntjes verzorgd. Let ook op het toilet. Die heeft niet alleen een heel strak design, maar is bijzonder door zijn mat witte kleur. Zo geeft dit toilet nog extra karakter aan de uiterst stijlvolle ruimte.

Op zoek naar een hotel chic badkamer?

Ben je op zoek naar een badkamer met de allure van een chique 5-sterrenhotel? Met gevoel voor smaak en stijl maken we van BadkamerID graag een badkamerontwerp op maat voor je. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. We kijken uit naar je komst!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Hotel chic badkamer in Den Bosch - toilet en tegels en meer informatie of advies
Hotel chic badkamer in Den Bosch - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken