BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Grote badkamer
in Helvoirt 
Grote badkamer in Helvoirt - Grote badkamer in Helvoirt Grote badkamer in Helvoirt - Grote badkamer in Helvoirt  
Grote badkamer in Helvoirt - samenvatting grote badkamer in Helvoirt

Binnenkijken bij...
Een complete badkamer 

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Helvoirt 
Type badkamer:Grote badkamer
Wensen van de klant:Meer ruimtelijkheid en comfort

BadkamerID uit Vught heeft een grote badkamer in Helvoirt gemaakt. Deze badkamer kenmerkt zich door de mix van natuurlijke materialen. Hierdoor krijgt de badkamer een robuuste sfeer. De grote bruine tegel in combinatie met de bijzondere natuurstenen plaat in de douche geven deze grote badkamer een luxe uitstraling. Het vrijstaande ligbad is de eyecatcher in de badkamer.

Grote badkamer met ligbad en douchecabine 

In deze complete badkamer in Helvoirt is gekozen voor een ligbad en ruime douchecabine. Het vrijstaande ligbad met zwarte zijwand is in het midden van de badkamer geplaatst. Achter het bad staat de douchecabine, compleet met RVS inbouwkranen en een luxe plafonddouche. Deze luxe voorzieningen maken het mogelijk om ultiem te genieten in de complete badkamer in Helvoirt.

Badkamermeubel met gebruiksgemak 

In grote gezinnen is het belangrijk dat een badkamer praktisch ontworpen is voor meerdere gezinsleden. Daarom is er vaak behoefte aan een slim badkamerontwerp. Door het ruime badkamermeubel van Primabad met twee wastafels, loop je elkaar s’ochtends niet in de weg en heeft iedereen genoeg ruimte voor zijn eigen spulletjes. De spiegel met verlichting zorgt naast de basisverlichting voor perfect licht.

Grote badkamer in Helvoirt - Badkamermeubel met gebruiksgemak en Comfortabele verwarming
Grote badkamer in Helvoirt - Badkamermeubel met gebruiksgemak en Comfortabele verwarming

Comfortabele verwarming

In een badkamer van dit formaat is het belangrijk om aandacht te besteden aan de verwarming. Niets is zo vervelend als ’s ochtends in een koude badkamer de dag te beginnen. Er is gekozen voor een designradiator van Instamat met de mogelijkheid om handdoeken te verwarmen. Aanvullend heeft deze badkamer vloerverwarming. Het voordeel daarvan is dat de badkamer los van de cv-ketel verwarmd kan worden, op de door jou gewenste tijdstippen. De decoratieve nisjes, symmetrisch naast de douchecabine, maken de badkamer compleet.

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze grote badkamer in Helvoirt? Wij van BadkamerID in Vught gaan graag met je in gesprek, waarna we een persoonlijk ontwerp voor je maken. Wij werken in de wijde omgeving van Vught, waaronder ‘s-Hertogenbosch, Cromvoirt, Helvoirt, Sint-Michielsgestel en Den Bosch. 

Grote badkamer in Helvoirt - meer informatie of advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken