BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
Douchecabine voor een kleine badkamer - Douchecabine voor een kleine badkamer Douchecabine voor een kleine badkamer - Douchecabine voor een kleine badkamer

Douchecabine voor een kleine badkamer

Wassen, zingen en ontspannen: we doen het allemaal onder de douche! Ook in de kleine badkamer moet daar genoeg ruimte voor zijn. Bij BadkamerID weten we hoe we de douchecabine slim kunnen indelen. In dit blog zetten we handige oplossingen voor je op een rijtje.

Douchecabine met schuifdeur

Zeker in de kleine badkamer is de douchedeur een belangrijke keuze. Het openen van een draaideur neemt vrij veel ruimte in beslag en bovendien kun je geen spullen meer ervoor plaatsen. Een schuifdeur is een stijlvol alternatief! HSK heeft een Premium Softcube schuifdeur die opvalt in zowel design als techniek. De schuifdeur heeft een vlakke, metalen deurgreep. Bij het openen van de schuifdeur ontstaat een royale ingang en volop bewegingsvrijheid.

Douchecabine met glazen schuifdeur
Douchecabine voor een kleine badkamer - Douchecabine met schuifdeur en hoekinstap vouwdeur

Douchecabine kwartrond of pendeldeur

Voor de kleine badkamer heeft HSK ook Atelier Plan; slimme doucheoplossingen die zich aanpassen aan jouw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een kwartrond model. De ruimte wordt optimaal benut, waardoor er genoeg ruimte overblijft voor je andere badkamerspullen. Een andere praktische oplossing is een pendeldeur. Deze deur kan zowel naar buiten als binnen geopend worden. Ideaal voor hoeken of nissen! 

Kies voor een inbouw douchekraan

De douchecabine is natuurlijk niet compleet zonder een douche. Inbouwdouchesets geven de doucheruimte een moderne uitstraling en brengen maximale bewegingsvrijheid. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze inbouwdouches van Hotbath. Alle techniek is in de muur verwerkt, waardoor er geen leidingen zichtbaar zijn. Zelfs een luxe regendouche is mogelijk in een kleine douchecabine! 

Douchecabine voor een kleine badkamer - Kies voor een inbouw douchekraan en nis
Douchecabine voor een kleine badkamer - Kies voor een inbouw douchekraan en nis

Nis voor al je douchespullen

Over mooi in de muur gesproken. Met een nis kun je alle douchespullen in de muur opbergen. Zeg maar vaarwel tegen losslingerende douchespullen op de vloer! Looox heeft trendy nissen voor de douche, die in de muur verwerkt worden. Een douchecabine met inbouwdouche en inbouwnis ziet er daarnaast erg modern en ruimtelijk uit. Zo haal je het maximale uit je kleine badkamer! 

Maatwerk douchecabine voor de kleine badkamer

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een douchecabine op maat. Bij BadkamerID kijken we graag naar de mogelijkheden voor je kleine badkamer en maken we een passend ontwerp. Zelfs schuine wanden en lastige wanden zijn geen opgave. Zowel de douchewand als het glaswerk kunnen namelijk op maat gemaakt worden. Jouw badkamerspecialist BadkamerID in Vught geeft je graag vrijblijvend advies. 

Douchecabine voor een kleine badkamer - Maatwerk douchecabine voor de kleine badkamer
Deel dit artikel
Douchecabine voor een kleine badkamer - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamerinspiratie

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inspirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Blader nu online door het badkamerboek van Baden+ en krijg talloze ideetjes voor je nieuwe badkamer. 

BEKIJK 'M ONLINE

Meer blogs over de kleine badkamer
 

4 handige tips voor een kleine badkamer met bad

Heb je een kleine badkamer en wil je toch een bad? Lees dit blog voor goede tips.

Lees meer
 

5 kleine badkamer voorbeelden

In een kleine badkamer is vaak veel mogelijk. Kijk maar eens naar deze 5 voorbeelden met leuke ideeën voor een kleine badkamer.

Lees meer
 

Tips om je kleine badkamer groter te laten lijken met tegels

Wil je jouw kleine badkamer groter laten lijken? Dat kan door slim je tegels te kiezen. Lees onze tips hoe je dit het beste aanpakt. 

Lees meer
Wij scoren een
8.9
8.9 van 1 10
30-11-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Creatief meedenken, goed verloop van het proces tot oplevering
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief