BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij

Binnenkijken bij een zwarte badkamer

Binnenkijken bij een zwarte badkamer - Binnenkijken bij een zwarte badkamer  

Binnenkijken bij...
Familie Nijmeijer

Aan het woord:Lianne Nijmeijer
Woonplaats:Stadskanaal
Type badkamer:Luxe, zwarte badkamer

De rust van een luxe, zwarte badkamer

Dat de familie Nijmeijer van zwart houdt, is meteen duidelijk als je de woning binnenstapt. De zwarte meubels en accessoires geven de familiewoning een authentiek karakter. “Deze kleur geeft ook eenheid en rust aan het huis. Als je door het huis loopt, is het echt één geheel", aldus Lyanne. Het pronkstuk? "Dat is toch wel de badkamer", vertelt Lyanne enthousiast. 

Van huis naar thuis

Toen de familie tweeënhalf jaar geleden het huis betrok, moest er flink wat gebeuren om het ‘eigen’ te maken: van inloopkasten tot en met een nieuwe trap. Met als kers op de taart: de badkamer. De tegelkeuze stond vooraf al vast. “Die hadden we in het vorige huis al. En ook hier wilden we ze overal terug laten komen: in de woonkamer, de keuken én de badkamer”, vertelt Lyanne.

Binnenkijken bij een zwarte badkamer - afbeeldingen
Binnenkijken bij een zwarte badkamer - afbeeldingen
Samen zochten we producten en materialen bij elkaar. Zo is de badkamer stap voor stap gevormd.

Over de bewoners

Lyanne woont met haar man, zoon (16), dochter (18) en twee honden aan de rand van het bos. En daar maken ze maar al te graag een wandeling. Thuis zijn ze het liefst met het gezin bij elkaar: in de fijne leefkeuken of in hun eigen kroeg. “Toen we terugkwamen van vakantie, had mijn vader een kroeg gemaakt in de garage. Dat was zo leuk! Nu zitten we daar vaak gezellig met vrienden en familie.”

Binnenkijken bij een zwarte badkamer - Alinea 2
Binnenkijken bij een zwarte badkamer - Alinea 2

Een badkamer met uitzicht

De badkamerspecialist ging met de wensen van de familie aan de slag. “Samen zochten we producten en materialen bij elkaar. Zo is de badkamer stap voor stap gevormd tot wat-ie nu is”, blikt Lyanne tevreden terug. Het allermooiste aan de badkamer vindt Lyanne het bad en de betegelde wand erachter. “Als je lekker in bad zit, heb je prachtig uitzicht naar buiten. Daar geniet ik enorm van.”

Zwart geeft rust en een authentiek effect.

Privacy voor het hele gezin

Omdat ze thuis met zijn vieren zijn, is er in de badkamer voor elk gezinslid ruimte gemaakt. Hiervoor is er een T-opstelling ontworpen, zodat iedereen privacy heeft: in bad, onder de douche en op het toilet. De badkamerspullen blijven netjes verborgen achter de dubbele spiegelkast en het brede maatwerk meubel. Zo zijn alle ogen gericht op de harmonieus ingerichte badkamer.

Binnenkijken bij een zwarte badkamer - Alinea 4
Binnenkijken bij een zwarte badkamer - Alinea 4

Rust en eenheid: ook in de toiletruimte

Ook de toiletruimte heeft een metamorfose gekregen. De accessoires, kranen en tegels uit de badkamer komen hier terug. De douchewc was een grote wens, Lyanne: “Daar moesten we wel even van onze zwarte kleur af, maar ik ben zo blij dat we het gedaan hebben.” Nu de verbouwing helemaal klaar is, genieten ze nog meer in het zwartgetinte en daardoor sfeervolle huis. “Deze kleur geeft rust en een authentiek effect”, aldus Lyanne.

Deel dit artikel
Binnenkijken bij een zwarte badkamer - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Binnenkijken bij een zwarte badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
8.7
8.7 van 1 10
Waardering van onze klanten
Binnenkijken bij een zwarte badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties