BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
Een travertin badkamer in Sint Michelsgestel

Binnenkijken bij een travertin badkamer - Binnenkijken bij een travertin badkamer Binnenkijken bij een travertin badkamer - Binnenkijken bij een travertin badkamer  
Binnenkijken bij een travertin badkamer - Samenvatting travertin badkamer

Binnenkijken bij...
een travertin badkamer 

Gemaakt door:BadkamerID
Type badkamer:Monochroom badkamer
Wensen van de klant:Een tijdloze en zachte uitstraling, met veel natuurlijk licht.
Woonplaats:Sint Michelsgestel

In het pittoreske Sint Michelsgestel vinden we een prachtige Ceppo di Gré badkamer die één en al rust uitstraalt. Ontworpen door badkamerspecialist Lenny van den Boom en geïnstalleerd door BadkamerID, combineert deze badkamer tijdloze elementen met moderne luxe. De renovatie, die slechts twee weken duurde, heeft geresulteerd in een vreugdekreet bij de bewoners. Kom je binnenkijken?

Indeling travertin badkamer

Bij binnenkomst in de badkamer valt direct de slimme indeling op. Een schitterende wastafel steelt de show. Twee tussenmuurtjes scheiden de douchezone af, waardoor een intieme en beschutte ruimte ontstaat met veel privacy. Hier hebben we onder de schuine wand een fijn bankje geïntegreerd. Perfect om even te ontspannen onder de douche. Het ruime ligbad bevindt zich eveneens onder het schuine dak. 

Binnenkijken bij een travertin badkamer - indeling Ceppo di Gré badkamer
Binnenkijken bij een travertin badkamer - indeling Ceppo di Gré badkamer

Tijdloze travertin tegels

De keuze voor tegels is zorgvuldig gemaakt. De wanden en vloer zijn betegeld met prachtige travertinlook tegels. Ze hebben een lichtbeige zandkleur en een groot formaat: 120x60 cm. Deze tegels worden afgewisseld met wit stucwerk en een subtiel beige accenttegeltje, wat zorgt voor een harmonieuze en rustige uitstraling.

Travertin wordt vaak beschouwd als tijdloos. Vanwege de natuurlijke schoonheid, neutrale kleur en klassieke uitstraling passen bij diverse stijlen en trends. Dat maakt travertin een blijvertje. 

Travertin heeft een lange geschiedenis in architectuur en
interieurontwerp, wat bijdraagt aan haar tijdloze charme

Chique wastafel van gezoet travertin

De chique wastafel van gezoet travertin wordt gecompleteerd door een grote rechthoekige spiegel en een witte onderkast. De schitterende Hotbath kranen en accessoires in geborsteld nikkel ogen stylish en luxe. Ook in het separate toilet komen deze materialen terug.

Met zachte beige tinten is het kleurenschema van de badkamer bewust eenvoudig gehouden. Samen met de lage contrasten zorgen ze zorgen voor een kalmerend geheel. Dit rustige, ruimtelijke gevoel versterkt door de keuze voor natuurlijke materialen en de subtiele decoraties.

Binnenkijken bij een travertin badkamer - travertin wasbak | baden onder de sterren
Binnenkijken bij een travertin badkamer - travertin wasbak | baden onder de sterren

Baden met uitzicht op de sterren

Het ruime ligbad van Xenz bevindt zich onder het schuine dak, waarin we twee dakramen hebben geplaatst. Deze ramen laten een overvloed aan natuurlijk licht binnenstromen, wat bijdraagt aan de serene sfeer van de ruimte.

Naast een royaal bad, de indrukwekkende wastafel en de stijlvolle kranen, bevat de badkamer ook een houten bankje. Dit staat naast het bad en biedt een praktische plek voor handdoeken, een vaasje en andere decoratieve items. Het houten element brengt warmte in de ruimte en creëert een huiselijke sfeer.

Ook een travertin badkamer?

Ben je ook op zoek naar een badkamer met travertin? Of een badkamer met een tijdloos ontwerp? Of beide? Met gevoel voor smaak en stijl stellen wij van BadkamerID graag een badkamer voor je samen. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. We kijken uit naar je komst!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een travertin badkamer - ook een travertin badkamer?
Binnenkijken bij een travertin badkamer - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

 

Dit zijn de tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de tegeltrends van dit moment! Wist je dat terrazzo tegels weer helemaal van nu zijn?

 

Tegelcombinaties in de stijl 'Monochroom'

Bij badkamertrend ‘Monochroom met zachte elegantie’ omarmen we één kleurpalet. Ontdek de tegelcombinaties die passen bij deze stijl.

 

Tegelverbanden voor iedere badkamer: van visgraat tot blokverband  

Het tegelverband in je badkamer is van grote invloed op de sfeer en ruimtelijkheid in je badkamer. Ontdek welke nu populair zijn.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken