BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
Een Ceppo di Gré badkamer in Rosmalen

Binnenkijken bij een Ceppo di Gré badkamer in Rosmalen - Binnenkijken bij een Ceppo di Gré badkamer in Rosmalen Binnenkijken bij een Ceppo di Gré badkamer in Rosmalen - Binnenkijken bij een Ceppo di Gré badkamer in Rosmalen  
Binnenkijken bij een Ceppo di Gré badkamer in Rosmalen - Samenvatting Ceppo di Gré badkamer in Rosmalen

Binnenkijken bij...
een Ceppo di Gré badkamer 

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Rosmalen
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Een levensloopbestendige badkamer met een moderne uitstraling en warme accenten

Laat je inspireren door deze Ceppo di Gré badkamer

Voor onze klant in Rosmalen hebben we een prachtige Ceppo di Gré badkamer ontworpen en geïnstalleerd. We vervulden hun wens voor een moderne badkamer met warme accenten, maar die ook praktisch is in de toekomst. Kom je binnen kijken in deze serene en levensloopbestendige badkamer?

Ceppo di Gré tegels als badkamervloer

Wat direct opvalt als je deze badkamer binnenloopt, is de rustige basis. Waar de wandtegels sereen zijn, is de keramische vloertegel voorzien van een speelse Ceppo di Gre-print. Dit is met haar ronde vormen het zachtere zusje van het hoekige terrazzo.

Ceppo di Gré is een grijzige natuursteen uit Italië die zich kenmerkt door de unieke structuur van kiezelsteentjes in verschillende formaten. Hier lieten we de Ceppolook vloertegels doorlopen op de wand achter de ruime inloopdouche. Een subtiel, maar sfeervol detail!

Er is veel variatie in Ceppolook tegels qua kleuren, texturen en patronen. Of het nu wordt gebruikt voor vloeren, wanden of in nisjes: het voegt direct karakter toe aan elke ruimte.

Binnenkijken bij een Ceppo di Gré badkamer in Rosmalen - badkamer Ceppo di Gré tegels
Binnenkijken bij een Ceppo di Gré badkamer in Rosmalen - badkamer Ceppo di Gré tegels

Jarenlang plezier van kwaliteitskranen

Kranen zijn niet alleen functionele elementen in de badkamer, maar vormen ook een essentieel onderdeel van de algehele uitstraling. In deze badkamer installeerden we inbouwkranen uit de Archie serie van Hotbath.

Bijzonder aan deze kranen is niet alleen hun elegante design, maar ook hun superieure kwaliteit. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardig RVS316, zijn deze kranen bestand tegen corrosie en slijtage, zelfs in vochtige omgevingen zoals de badkamer.

Bekijk alle binnenkijkers  

Een serene Ceppo di Gré badkamer, ontworpen met oog op de toekomst

Donker hout met grijs Ceppo di Gré is een winnende combinatie

Badkamermeubels van donker hout hebben een diep, rijk karakter. In deze Ceppo di Gré badkamer creëren een boeiend contrast met de lichte grijstinten. De meubels brengen warmte en textuur in de badkamer met hun natuurlijke houtnerf, terwijl ze tegelijkertijd veel opbergruimte bieden.

We installeerden een dubbel wasmeubel van Primabad. Dit brede meubel met een betonnen wastafelblad gaat harmonieus op in de ruimte biedt genoeg bewegingsvrijheid voor twee personen, zonder dat je elkaar in de weg loopt. 

Binnenkijken bij een Ceppo di Gré badkamer in Rosmalen - Donkere houtaccenten bij Ceppo di Gré tegels
Binnenkijken bij een Ceppo di Gré badkamer in Rosmalen - Donkere houtaccenten bij Ceppo di Gré tegels

Levensloop bestendige badkamer

Bij het eerste gesprek gaf het stel uit Rosmalen al aan dat ze een levensloopbestendige badkamer wilde. Daarom is het in het badkamerontwerp extra op doorloopruimte gelet, zodat de badkamer ook toegankelijk blijft met een rolstoel of een rollator. Zo hebben we een ruimte inloopdouche en een toegankelijk toilet geïnstalleerd. 

Ook een levensloopbestendige badkamer met Ceppo di Gré?

Ben je op zoek naar een badkamer met Ceppo di Gré tegels? Of een badkamer die ontworpen is met oog op de toekomst? Of beide? Met gevoel voor smaak en stijl stellen wij van BadkamerID graag een badkamer voor je samen. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. We kijken uit naar je komst!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een Ceppo di Gré badkamer in Rosmalen - ook een levensloopbestendige Ceppo di Gré badkamer?
Binnenkijken bij een Ceppo di Gré badkamer in Rosmalen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Vught

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken