BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer met schuin dak
in Vught
Badkamer met schuin dak in Vught - Badkamer met schuin dak in Vught Badkamer met schuin dak in Vught - Badkamer met schuin dak in Vught  
Badkamer met schuin dak in Vught - samenvatting badkamer met schuin dak

Binnenkijken bij...
Badkamer met een schuin dak

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Vught
Type badkamer:Moderne badkamer 
Wens van de klant:Fraaie oplossing voor het schuine dak

 

In de woningen van nu hebben de badkamers vaak een schuin dak. Voor het ontwerpen van de badkamer vergt dat even denkwerk. BadkamerID in Vught heeft in Vught een badkamer gerealiseerd waar een goede oplossing voor het schuine dak is bedacht. In dit ruime huis in Vught zijn twee badkamers door ons gemaakt. Een badkamer met douche en een badkamer met bad en douche. Beiden volledig in wit uitgevoerd.

Een badkamer met een schuin dak  

Een badkamer met een schuin dak vergt altijd extra denkwerk. Zeker als er toch een douche en een bad in moeten komen. In dit huis in Vught is het mooi gelukt, omdat het een ruime badkamer is. In de ene badkamer staat het bad direct onder het schuine dak. In de gastenbadkamer is het meubel onder het schuine dak geplaatst, direct onder het schuine dakraam. 

Een echte inloopdouche 

In de ‘master’ badkamer is gekozen voor een ruime inloopdouche van Sealskin. Strak zonder profiel en een douchegoot over de volle breedte van Easydrain. Ook de vloer is prachtig door betegeld. Door de luxe inbouwplafonddouche en inbouwkranen krijgt de badkamer een luxe hotelgevoel. De ingebouwde douchethermostaatkraan is bewust bij de ingang van de douche geplaatst. Zo word je niet nat bij het aanzetten van de douche.

Badkamer met schuin dak in Vught - inloopdouche en badkamermeubels
Badkamer met schuin dak in Vught - inloopdouche en badkamermeubels

Ruime badkamermeubels

In beiden badkamers is gekozen voor een strak, hoogglans wit badkamermeubel. De breedte van het meubel maakt het mogelijk om meerdere laden toe te passen. Zo is er veel opbergruimte voor alle personen binnen het gezin. De designgrepen op het badkamermeubel zijn samen met de inbouwkranen echte blikvangers. Het wastafelblad is juist erg dun, waardoor het meubel een strakke uitstraling krijgt. De vlakke spiegel heeft ingebouwde verlichting en spiegelverwarming, zodat de spiegel niet beslaat bij het douchen.

Wil je meer informatie of advies?

Ben je geïnspireerd door deze praktische badkamer in Vught? Wij van BadkamerID in Vught gaan graag met je in gesprek om een persoonlijk ontwerp op maat te maken. Wij werken in de wijde omgeving van ‘s-Hertogenbosch, waaronder Vught, Cromvoirt, Helvoirt, Sint-Michielsgestel en Den Bosch. 

Badkamer met schuin dak in Vught - meer informatie of advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken