BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer met Portugese tegels in Vught Badkamer met Portugese tegels in Vught - Badkamer met Portugese tegels in Vught Badkamer met Portugese tegels in Vught - Badkamer met Portugese tegels in Vught  
Badkamer met Portugese tegels in Vught - samenvatting badkamer met Portugese tegels in Vught

Binnenkijken bij...
Een badkamer met Portugese tegels  

Gemaakt door:BadkamerID
Woonplaats:Vught
Type badkamer:Moderne, trendy badkamer
Wensen van de klant:Grote inloopdouche en tweepersoons meubel

Portugese tegels sieren de vloer van deze moderne badkamer. De Portugese tegels waren uitgangspunt voor het ontwerp van deze badkamer. Ze zorgen voor een prettig sfeer en brengen de complete inrichting tot een harmonieus geheel. De warme houttinten van het badkamermeubel en de zwarte accenten van de douche en de accessoires passen er goed bij. Met gevoel voor stijl ontwierp en installeerde BadkamerID zo deze badkamer. Het is een badkamer met karakter: volledig volgens de wensen van de klant.

 

Ruim badkamermeubel met houtlook

Bijzonder sfeervol is het badkamermeubel. Het meubel heeft een warme, natuurlijke houtlook en past goed bij de Portugese vloertegels. Met de dubbele wastafels biedt het ruimte voor twee om tegelijk de tanden te poetsen. Gezellig, maar ook praktisch: met de vier lades kun je allerlei shampoos en badproducten netjes opbergen.

Badkamer met Portugese tegels in Vught - Ruim badkamermeubel met houtlook
Badkamer met Portugese tegels in Vught - Ruim badkamermeubel met houtlook

Zwarte inloopdouche

Een ruime inloopdouche mocht in deze badkamer niet ontbreken. Er is gekozen voor een transparante douchewand met een zwart profiel. Dit geeft met de zwarte toiletborstel, doorspoelplaat en de zwarte trendy ronde spiegel een stoer, eigentijds accent. Bovendien geeft de transparante wand een mooie doorkijk naar het prachtige half vrijstaande royale bad. Hierbij geeft een mooie nis met de handgevormde muurtegeltjes extra sfeer en ruimte voor leuke accessoires. 

Toiletruimte in dezelfde stijl

In de kleinere toiletruimte is gekozen voor een variant op de Portugese vloertegel. Deze leuke, zwart-witte tegel past ook uitstekend bij de zachte tinten van de wandtegel en de stoere, zwarte accenten. Zie hier ook een fonteintje met moderne,  zwarte kraan en een onderkastje met houtlook. Het is een mooie eyecatcher in een bijzonder sfeervol toilet.

Badkamer met Portugese tegels in Vught - Toiletruimte in dezelfde stijl
Badkamer met Portugese tegels in Vught - Toiletruimte in dezelfde stijl

Op zoek naar een badkamer met Portugese tegels?

Ben je ook weg van Portugese tegels? Laat het ontwerp dan mar over aan BadkamerID. Zij weten de tegels op een perfecte manier te combineren, zodat er een bijzondere sfeervolle ruimte ontstaat waar je jarenlang plezier van zult hebben. BadkamerID in Vught adviseert je graag over de talloze mogelijkheden. Wij werken in de wijde omgeving van Vught, waaronder ‘s-Hertogenbosch, Cromvoirt, Helvoirt, Sint-Michielsgestel en Den Bosch. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken