BadkamerID
BadkamerID
De Schakel 5
5261 LL Vught
073 641 3914 - info@badkamerid.nl
Aangesloten bij
close
5 badkamer voorbeelden: moderne badkamer - 5 badkamer voorbeelden: moderne badkamer 5 badkamer voorbeelden: moderne badkamer - 5 badkamer voorbeelden: moderne badkamer

5 badkamer voorbeelden: moderne badkamer

Als je houdt van een moderne inrichting, dan is de moderne badkamer iets voor jou. Bij een moderne badkamer passen ruimtelijkheid, strakke lijnen, elegante kleuren en mooi design. Voor het eigentijdse karakter voegen we daar leuke, trendy elementen aan toe, bijvoorbeeld een hippe tegel. Kijk maar eens naar deze 5 badkamer voorbeelden van een moderne badkamer.

Badkamer in hotel-stijl

Deze badkamer ademt rust en ruimte. Hier kun je genieten zoals in een hotel: het ontbreekt aan niets en tegelijkertijd voel je je thuis. Strakke inbouwkranen van Deense makelij, een matwit solid surface bad en grote reliëftegels maken deze badkamer op en top modern. Met veel privacy bovendien. Naar wens kun je met een matglazen schuifwand de douche of wc afsluiten. Zo is deze moderne badkamer voorzien van alle comfort.

5 badkamer voorbeelden: moderne badkamer - Badkamer in hotel-stijl
5 badkamer voorbeelden: moderne badkamer - Badkamer in hotel-stijl

Hippe badkamer voor het gezin

Opvallend in deze badkamer zijn de lichtblauwe pasteltegels en de zwarte kranen. Met deze trendy kleuren krijg je gelijk een moderne uitstraling. In combi met rustige, warme tinten, zoals grijs, houtlook en wit blijft rust en ruimtelijkheid behouden. En wat dacht je van de indeling? Met slimme vondsten als een wand met twee functies is de indeling super praktisch. Echt een voorbeeld van een moderne badkamer waar het hele gezin zich happy voelt.

Wellness badkamer in Scandinavische stijl

In de huidige tijd verlangen we naar rust, ruimte en de natuur. Dat zie je terug in deze moderne badkamer. Kijk maar eens naar de natuurlijke houtlook tegels en het houten meubel. Het opbergmeubel is speels geplaatst tegen de douchewand. Zo is de indeling minimalistisch en functioneel. Hier waan je je in een wellness badkamer, een spa-oord aan huis! Helemaal als de luxe stoomdouche aan gaat.

5 badkamer voorbeelden: moderne badkamer - Wellness badkamer in Scandinavische stijl
5 badkamer voorbeelden: moderne badkamer - Wellness badkamer in Scandinavische stijl

Trendy badkamer

Deze moderne badkamer laat leuke trendy materialen en kleuren zien: zwarte inbouwkranen en handgebakken tegeltjes in retro look. De ingenieuze douchewand is aan de ene zijde een spiegel en aan de andere zijde een normale, transparante wand. Dit maakt een leuke indeling met moderne inloopdouche mogelijk. Zo zie je dat moderne kleuren, innovatief design en een slimme indeling zich helemaal thuis voelen in een moderne badkamer.

Betonstuc badkamer

Een badkamer met betonlook blijft populair. Als je deze badkamer ziet, begrijp je waarom. Het oogt stoer, modern en tijdloos. Hier zijn voor de wand geen betonlooktegels gebruikt maar Beton Ciré, een waterdicht pleistermateriaal. Het geeft een strakke look van beton of natuursteen. Daarmee krijg je een rustig kleurenpalet dat je uitstekend kunt combineren met leuke accessoires in kleuren van jouw smaak. Wat dacht je van allerlei leuke planten voor een extra natuurlijke touch? Zo geef je deze badkamer in een handomdraai de juiste accenten. En is het altijd een fijne plek om te verblijven.

5 badkamer voorbeelden: moderne badkamer - Betonstuc badkamer
5 badkamer voorbeelden: moderne badkamer - Nieuwsbrief


VOND JE DIT INTERESSANT?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • 6x inspiratie en advies in je inbox
  • Het startpunt van jouw droombadkamer
  • Handige tools en gratis downloads

JA, INSPIREER MIJ

Meer leuke blogs

 

Binnenkijken bij
twee badkamers in twee stijlen

Deze laten zien dat je in dezelfde ruimte toch twee hele andere badkamers kan realiseren: een mediterrane en natuurlijke.

 

Tips voor een innovatieve, moderne badkamer

Met deze tips richt je een moderne badkamer stijlvol in. Zo geniet je elke dag weer van je moderne badkamer.

 

Binnenkijken bij Francis

De voormalige diëtistenkamer veranderde in een droombadkamer. Bekijk de video en ontdek de moderne badkamer!

Met liefde gemaakt
Afspraak maken